Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στη Λαμία

Με την αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ (Cosmote Sport 2) θα ανοίξει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League μετά από την 20ημερη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. 

Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, η ομάδα της Φθιώτιδας ζήσει τις καλύτερες μέρες της μετά από αρκετά χρόνια. Έχει κάνει ένα πολύ ξεκίνημα, βρίσκεται στην 7η θέση με εννέα βαθμούς και ο στόχος της, σε αρχικό στάδιο, είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορίας το συντομότερο δυνατό, μετά τα θρίλερ που έζησε στο τέλος τα προηγούμενα χρόνια.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει ένα restart που θα τον ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θα του δώσει ανάσα ενόψει της συνέχειας. Βρίσκεται στην 11η θέση, με μόλις πέντε βαθμούς, ενώ αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα κόντρα στην Κηφισιά! Έκτοτε, μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, αποτελέσματα που τον έχουν φέρει σε δυσχερή θέση.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν – Σαντάντα, Νούνιες, Σλίβκα, Τόσιτς- Λόνγκο, Καρλίτος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν – Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Τσαούσης – Τζίμας, Λιάσος, Γκάρο- Ροσέρο, Μπάλαν, Παμλίδης.

Διαιτητής: Γκάμαρης
Βοηθοί: Στεφανής, Τσολακίδης
4ος: Ματσούκας

VAR: Κατοίκος, Ευαγγέλου