Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αντ. Βλαχάκης: «Δεν αφήνεις ακυβέρνητο το καράβι»

Συγκινητική ανάρτηση του Αντώνη Βλαχάκη για τον Ποσειδώνα.

Ο Ποσειδώνας ταλαιπωρήθηκε, όμως είναι εδώ… Ο Αντώνης Βλαχάκης εξέφρασε την επιθυμία του ν’ αποχωρήσει μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο από τη στιγμή που τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά, αποφάσισε να παραμείνει, αφού, όπως τονίζει: «δεν το αφήνεις ακυβέρνητο να πάει στα βράχια το καράβι».

Αναλυτικά: «Ο πιο εύκολος δρόμος είναι η φυγή  της ξεγνοιασιάς .. Οι δρόμοι όμως δεν  ήταν πάντα ανθόσπαρτοι  ! Ακόμη και η σταθερότητα της ύπαρξης ενός οργανισμού χρειάζεται προσπάθεια .. υπολογισμούς … πλάνα και υπολογισμός ακόμη και των έκτακτων εξωγενών παραγόντων που ίσως σε πάνε πίσω ..Όπως βλέπουμε στην εποχή μας δεν βασίζονται όλα μόνο σε επενδύσεις και χρήματα γιατί την διαφορά την κάνουν αυτοί που αντέχουν στο τσαλάκωμα ….Την κάνουν οι άνθρωποι .. το πλήρωμα  του πλοίου .

Όλοι γνωρίζουμε ποσό δύσκολο είναι να συντηρηθεί ένα σωματείο χωρίς σπουδαία βοήθεια και ποσό ψυχοφθόρα είναι η κατάσταση για να  παίρνεις αποφάσεις με οικονομικό κόστος  χωρίς κέρδος σαν άνθρωπος !!

Πέρασαν οι εποχές που υπήρχαν μόνο οι φανέλες για να χεις ομάδα να παίξεις μπάλα …σε ένα πρωτάθλημα .. Οι νόμοι είναι για όλους και οφείλουμε να τους τηρούμε μας αρέσουν η όχι . Δεν τρέξαμε να εντυπωσιάσουμε να ανάψουμε μεγάλα φώτα φέτος .. τρέξαμε όμως να υπάρχουμε εναρμονισμένοι όπως το κάνουμε τα τελευταία χρόνια . Ένας … κανένας .. δεν είχε σημασία μπροστά στην ευθύνη ….Έτσι είναι όμως όταν αγαπάς .. προσπαθείς .. διαπραγματεύεσαι .. διεκδικείς  .. καταπίνεις … και δεν το αφήνεις ακυβέρνητο να πάει στα βράχια το καράβι  που φτιάχτηκε …για να ταξιδεύουν μαζί σου άνθρωποι .. όνειρα και μια μεγάλη ιστορία !!

Καλή αρχή ΝΑΠΟ και όπου φτάσουμε

Πάλι λιμάνι θα βρούμε…»