Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανυφαντάκης: «Κανένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει στην 8η αγωνιστική»

Τίποτα δεν έχει τελειώσει τόνισε ο Κώστας Ανυφαντάκης

Η Επισκοπή δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στο Αιγάλεω και γνώρισε μία ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα με σκορ 0-1 εντός έδρας.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός τόνισε ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Ανυφαντάκη:

«Ήρθα εδώ για να παλέψουμε όλοι μαζί. Ξέρω ότι είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος.

Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, σ’ αυτά τα παιδιά που θα συνεχίσουμε βέβαια να είμαστε μαζί και μετά τις γιορτές.

Το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε εδώ γιατί το πιστεύουμε και θα κάνουμε αποτίμηση μετά από 21 παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα.

Αυτό που μένει, είναι να γνωρίσουμε όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα, να μπορέσουμε στη δύσκολη αυτή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όπου έχουμε και τον ηλικιακό περιορισμό να βοηθήσουμε τα παιδιά για να συνεχίσουν.

Κανένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει στην 8η αγωνιστική.

Εμείς πρέπει να επενδύσουμε στην ομάδα και σε όσα παιδιά πιστεύουν και πιστεύουμε κι εμείς ότι μπορούν να μας βοηθήσουν για να σωθούμε. Δεν ήρθα εδώ επειδή είναι το σπίτι μου. Ηρθα για να πετύχουμε τον κοινό μας σκοπό, παρατήρησε ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός, ο οποίος αναφορικά για το ματς είπε τα εξής: «Πρέπει να πω ότι τα παιδιά είχαν καλή εικόνα. Στην επίθεση ήμασταν καλοί στην πρώτη ζώνη που χτίζαμε απέναντι στην πίεση του Αιγάλεω, στη δεύτερη ζώνη μπορούσαμε και είχαμε τον έλεγχο μεταφέροντας μπάλες στην τρίτη με καλή ποιότητα και πάρα πολύ καλές προϋποθέσεις για να σκοράρουμε.

Είχαμε πολλές και καλές ευκαιρίες μέσα από δημιουργία, ευκαιρίες στοχευμένες με καλές αποφάσεις.

Το Αιγάλεω είχε φάσεις από στατικές φάσεις, από δεύτερες μπάλες και από ατομική ικανότητα. Και στην αμυντική μας λειτουργία όμως ήμασταν αρκετά καλοί.

Πιέσαμε τον αντίπαλο ο οποίος δεν μπορούσε να αναπτυχθεί πολύ καλά και αναγκάστηκε σε “μεγάλες” μπάλες.

Του δώσαμε όμως τη δυνατότητα να πάρει κάποιες δεύτερες μπάλες και εκεί λίγο μας δημιούργησε πρόβλημα. Η συνολική εικόνα μέσα από το 95λεπτο που είχαμε, μας προσφέρει μια πολύ καλή εικόνα.

Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω ευχαριστημένος από την εικόνα των παιδιών.

Οσον αφορά το γκολ, δεν ασκήσαμε μεγάλη πίεση στην μπάλα.

Ναι, μπορεί να γίνεται η επίθεση σε ανοικτό γήπεδο, όπου θα πρέπει να πιέσουμε να μην εξελιχθεί η φάση όμως το γκολ που δεχόμαστε, είναι ερασιτεχνικό.

Η εξέλιξη της φάσης μπορεί να φαίνεται πολύ ωραία σ’ ένα ανοικτό γήπεδο κι ιδίως με την ποιότητα που διαθέτουν οι παίκτες του Αιγάλεω όμως θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει τη φάση πολύ νωρίς.

Αυτές είναι οι στιγμές που δικάζουν εμάς.

Οι στιγμές που δεν έχουμε τόσο πολύ επαγγελματική νοοτροπία, που δεν ενεργούμε πολύ καλά. Η προσπάθεια των παιδιών, μου δίδει αισιοδοξία όμως»