Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανωγειανάκης: «Ζούμε ένα όνειρο – Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟΚ»

Στο Ασήμι ζούνε ιστορικές στιγμές με την συμμετοχή τους στα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με τον προπονητή Στέλιο Ανωγειανάκη να δηλώνει στο Primesport.gr ότι έδωσαν τα πάντα για να βρεθούν εδώ που βρίσκονται!

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι ζουν ένα όνειρο αλλά δεν τους χαρίστηκε κανείς για να φτάσουν μέχρι το Final Four, ενώ για το παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Ζαρού (στις 17:00) τόνισε ότι σέβονται τον αντίπαλο τους αλλά δεν τον φοβούνται!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ζούμε ένα όνειρο. Ζούμε ιστορικές στιγμές για την ομάδα. Κανένας δεν περίμενε πως θα φτάσουμε εδώ που φτάσαμε αλλά όλοι εμείς που ζούμε, που είμαστε κοντά στην ομάδα, δώσαμε τα πάντα για να είμαστε εδώ. Δεν μας χαρίστηκε κανείς.

Παίξαμε τρία παιχνίδια νοκ άουτ εκτός έδρας και ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Κάναμε τέσσερις δίκαιες νίκες – προκρίσεις. Τώρα έχουμε απέναντι μας τον ΠΑΟΚ, μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, με παραστάσεις από Γ’ Εθνική και πρωταγωνιστής μέχρι πριν μία Κυριακή για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Τους σεβόμαστε αλλά δεν τους φοβόμαστε. Ξέρουμε πως είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά εμείς από την μεριά μας χωρίς άγχος και πίεση θα διεκδικήσουμε ότι πιθανότητες μας αναλογούν για την πρόκριση.

Πιστεύω να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς και να κερδίσει ο καλύτερος»