Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανωγειανάκης: Ο τελευταίος “αρτίστας” του τοπικού ποδοσφαίρου

Αν αγαπάς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δεν θαυμάζεις τις ικανότητες του Μύρου Ανωγειανάκη, τότε απλώς φάσκεις και αντιφάσκεις.

Μπορεί να μην ταιριάζει στο σύγχρονο τρόπο όπως καθιερώνεται τελευταία, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς το ταλέντο του σε καμία περίπτωση.

‘Ενα ταλέντο που κάνει όλους του εραστές των τοπικών πρωταθλημάτων να έχουν ένα πολύ σημαντικό λόγο για να το παρακολουθουν.

Σε μια εποχή που κυριαρχεί η αθλητικότητα και τα συστήματα υπάρχουν ακόμα ποδοσφαιριστές που δίνουν στίχους στην μουσική και γεμίζουν χρώμάτα τους πίνακες ζωγραφικής.

‘Ενας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι ο Μύρος Ανωγειανάκης που πραγματικά δίνει μια διαφορετική νότα σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Με τις κάθετες , τα στημένα του και τις εκπληκτικές ντρίπλες κάνει ακόμα και τους “εχθρούς” του να τον αγαπούν και να το μισούν με πάθος.

Χαρακτηριστική η ατάκα του προπονητή του ΑΟΤυμπακίου Στέλιος Κοζανίδης την Τετάρτη λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚρουσώνα για το θεσμό του Κυπέλλου ο οποίος είπε χαρακτηριστικά “¨ο τελευταίος έμεινες” κάνοντας ειδική μνεία στην ποιότητα του.