Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αν. Χατζηανδρέου: Πάνω από 10 χρόνια στον ΠΟΑ – «Είμαστε οικογένεια»

Ο Ανδρέας Χατζηανδρέου υπηρετεί για περισσότερα από 10 (!) χρόνια την ομάδα του ΠΟΑ -με ένα μικρό διάλλειμα πριν αρκετά έτη- και έχει ζήσει με τους πράσινους πολλές χαρές, επιτυχίες αλλά και λύπες.

Η φετινή χρονιά πάντως κυλάει πολύ καλά για τον ΠΟΑ, με τον ίδιο να δηλώνει στο PrimeSport πώς θα μπορούσε να είχε πάει και καλύτερα:

«Βαθμολογικά είμαστε πολύ καλά, παραπάνω από το αναμενόμενο αν και θα μπορούσαμε και καλύτερα. Το θετικό σε όλο αυτό είναι ότι έχουν αγωνιστεί πολλοί μικροί και μάλιστα βοηθούν κιόλας. Στο μέλλον ο ΠΟΑ θα έχει ακόμα καλύτερη πορεία και θα στηρίζεται στα δικά του παιδιά.»

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ»

Το επίπεδο του 4ου ομίλου κρίνεται εξαιρετικό, όπως τονίζει και ο ίδιος:

«Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες θεωρητικά, είτε παίζεις με τον τελευταίο, είτε με τον έκτο, είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο και πολλά ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.»

«ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Για το τι θα δούμε στη συνέχεια, υπογράμμισε πώς η ομάδα του επιθυμεί να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο κάθε Κυριακή:

«Ο ΠΟΑ έχει σκοπό κάθε Κυριακή να παίζει καλό ποδόσφαιρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται και αφού το καταφέρουμε, να αγωνιστούν περισσότεροι μικροί. Το κλίμα είναι εξαιρετικό στα αποδυτήρια, από τη διοίκηση μας παρέχουν τα πάντα και φαίνεται και στο γήπεδο ότι είμαστε μια οικογένεια.»

«ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ»

Οι Ατσαλενιώτες εν τω μεταξύ, παίζουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής και ο ίδιος σχολιάζει ότι αυτό οφείλεται στο πλάνο του Κώστα Φραντζέσκου:

«Ακολουθούμε κάθε Κυριακή στο πλάνο του προπονητή μας. Του αρέσει να παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλος. Διεκδικούμε ό,τι μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο. Ο ρόλος του είναι πολύ σημαντικός, μας έχει βοηθήσει όλους, μικρούς και μεγάλους.»