Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Αξίζει τα εύσημα όλη η οικογένεια του ΟΦΙ»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΟΦΙ για το ματς με την Χανιά και όλη την ποδοσφαιρική χρονιά

Ο ΟΦΙεράπετρας προηγήθηκε στο σκορ κόντρα στα Χανιά και μετά από πολύ καλό παιχνίδι κατάφερε και με παίκτη λιγότερο να πάρει ένα σημαντικό βαθμό κόντρα στα Χανιά στο Κρητικό ντέρμπι της αγωνιστικής.

Για το παιχνίδι αυτό αλλά και γενικότερα την χρονιά που διανύουμε μίλησε ο προπονητής της ομάδας της Ιεράπετρας, Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος τόνισε ότι αξίζει όλη η οικογένεια του ΟΦΙ συγχαρητήρια.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του τεχνικού του ΟΦΙεράπετρας:

«Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ με μια πολύ ωραία ενέργεια του Ιβάν Μούλερ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου παίζοντας βέβαια με δέκα παίκτες.

Δεν είμαι σίγουρος για την κόκκινη κάρτα ο δικός μας παίκτης πάει προς τη μπάλα ο αντίπαλος πάει με το κεφάλι πέφτει στο πόδι του.

Μεγάλη σημασία ότι τα παιδιά δεν φοβήθηκαν ούτε ένα λεπτό στον αγώνα.

Συγχαρητήρια πολλά στα παιδιά που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με αλλαγή σχηματισμού και δέχτηκαν γρήγορα γκολ αλλά έλεγξαν το ρυθμό.

Όσο περνούσε ο χρόνος βγήκε κούραση και από τις δύο ομάδες, είnαι λογικό, εμείς έχουμε ένα πιο μικρό ρόστερ σε σχέση με τον αντίπαλο.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δίνω ξανά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και νομίζω ότι αξίζει τα εύσημα όλη η οικογένεια του ΟΦΙ.

Ακόμα είμαστε στην 4η θέση με βάση τα άλλα αποτελέσματα, είναι καλό να έχουμε κίνητρο και πρέπει έτσι να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα.

Απομένει ένας αγωνιστικός μήνας ακόμα, τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Είμαστε ευχαριστημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας σήμερα, θεωρώ όμως ότι δεν απειληθήκαμε καθώς ο αντίπαλος δεν έχει καθαρή φάση έχοντας καλή ομάδα καλό χτίσιμο παιχνιδιού και αυτό συνέβη γιατί διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο και τον εγκλωβίσαμε».

Πηγή: liganews.gr