Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο στραβοπάτημα για τον ΑΟΑΝ εντός έδρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης (3-3)

Ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς εντός έδρας άφησε ο ΑΟΑΝ καθώς στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής ήρθε ισόπαλος 3-3 με τον Απόλλωνα Σμύρνης επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση στο ξεκίνημα της σεζόν. 

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου ήταν πίσω στο σκορ με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με 0-2 και παρότι ισοφάρισε μέσα σε 12 λεπτά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου σε 2-2 , ο Απόλλων Σμύρνης πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ και το μόνο που κατάφερε μέχρι την λήξη του ματς ο ΑΟΑΝ ήταν να ισοφαρίσει σε 3-3 με τον Κατσικοκέρη και να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το ματς 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό για την ομάδα του Αγίου Νικολάου που βρέθηκε να χάνει με 0-2. Παρά το ότι ο ΑΟΑΝ ξεκίνησε καλύτερα το ματς και δικαίως διαμαρτυρήθηκε για υπόδειξη πέναλτι που δεν δόθηκε πάνω στον Πήλιο στο 3΄, στη συνέχεια ο Απόλλων Σμύρνης ήταν πολύ καλύτερος και αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο 21΄και στο 28΄με τον Νίκα με τον Ψιμόπουλο να του λέει όχι δέχθηκε το 0-1 στο 31΄όταν μετά απο σύγχυση μέσα στην περιοχή ο Τασιουλής από κοντά άνοιξε το σκορ.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Απόλλων Σμύρνης σημείωσε και δεύτερο τέρμα με σουτ του Παπαχρονόπουλου δεξιά μέσα από την περιοχή που έκανε το 0-2.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΑΝ μπήκε αποφασισμένος να ξαναμπεί στο ματς και το κατάφερε μέσα σε 12 λεπτά. Αρχικά στο 48΄όταν ο Νοκάι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κιρκιλιανίδη με τον Καρλίτος να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να μειώνει σε 1-2.

Στο 60΄ο ΑΟΑΝ έκανε το 2-2 όταν μετά από γύρισμα του Νοκάι ο Κατσικοκέρης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΑΟΑΝ είχε πάρει τα ηνία του ματς και πήγαινε για την ανατροπή κόντρα στη ροή του ματς στο 65΄ο Απόλλων Σμύρνης σημείωσε και τρίτο γκολ με τον Περντόμο κάνοντας το 2-3.

Ο ΑΟΑΝ μπήκε και πάλι στο κυνήγι του σκορ με τον Καρλίτος να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 74΄για να κάνει το 3-3 με τον Νίκα να αποκρούει εντυπωσιακά τη μπάλα στο φάουλ που εκτέλεσε. Ότι δεν κατάφερε ο Καρλίτος το έκανε στο 80΄ο Κατσικοκέρης που έκανε το 3-3 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πήλιου και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Αν και προσπάθησε μέχρι τέλους να κάνει τη μεγάλη ανατροπή ο ΑΟΑΝ τελικά έμεινε στο 3-3 με τον Απόλλωνα Σμύρνης αφήνοντας ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς εντός έδρας δείχνοντας ότι βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση.

ΑΟΑΝ: Ψιμόπουλος, Δολαψάκης (34΄λ.τ Γκρεμός), Πιθαρούλης, Χριστόγιαννης, Καμαρά, Φουκαράκης, Καρλίτος (79΄Μαρινάκης), Μαρτσάκης, Νοκάι, Πήλιος, Μουστάκης.

Απόλλων Σμύρνης: Νίκας, Κιρκιλιανίδης (62΄Βλασσόπουλος), Ρέτσος (76′ Σπαρτιάτης), Λιάγκος, Πανουργιάς, Περντόμο (62΄Πριόνας), Τασιουλής (76΄Καραγκούνης), Ρίντι, Χαοκίν, Πιαστόπουλος, Παπαχρονόπουλος.