Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΑΟΑΝ ηττήθηκε με 1-3 από τον Εθνικό

Σε ένα ματς όπου η νίκη ήταν μονόδρομος για τον ΑΟΑΝ η ομάδα του Αγίου Νικολάου απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Εθνικό ηττήθηκε με 1-3 και έβαλε και πάλι σε δύσκολη θέση τον εαυτό του σχετικά με την παραμονή στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής. 

Ο Εθνικός κατάφερε να καθαρίσει το ματς ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 0-2 χάρη στα τέρματα του Γεωργούση στο 7΄και του Ντινιωτάκη στο 45΄με τον Γεωργούση και πάλι στο 50΄με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να “κλειδώνει” τη νίκη για την ομάδα του με τον ΑΟΑΝ να πετυχαίνει απλά το γκολ της τιμής στο 86΄με τον Φουκαράκη.

Το ματς 

Ο Εθνικός κατάφερε να αιφνιδιάσει τον ΑΟΑΝ καθώς μόλις στο 7΄έκανε το 0-1 όταν μετά από ασταθή απόκρουση του Γιαγκιόζη μετά από σέντρα σουτ ο Γεωργούσης από κοντά με πλασέ έκανε το 0-1. Νωρίτερα στο 2΄η ομάδα του Αγίου Νικολάου είχε απειλήσει πρώτη με το γυριστό σουτ του Αποστολόπουλου από κοντά να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΑΟΑΝ προσπάθησε να ισοφαρίσει το ματς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά δύσκολα έβρισκε διαδρόμους προς την εστία του Μεσούλι που απειλήθηκε μόνο στο 28΄με την κεφαλιά του Αποστολόπουλου να φεύγει άουτ.

Ο Εθνικός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του σε καίριο χρονικό σημείο στο 45΄όταν βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ντινιωτάκη με πλασέ να κάνει το 0-2 που ήταν και το σκορ για το πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι όπως και στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο ξεκίνησαν πιο δυναμικά και κατάφεραν ουσιαστικά να “κλειδώσουν” τη νίκη τους στο 50΄κάνοντας το 0-3 στο 50΄με τον Γεωργούση να μην αστοχεί στο τετ α τετ κάνοντας δύο τα δικά του τέρματα.

Ο ΑΟΑΝ το μόνο που κατάφερε μέχρι το τέλος του ματς ήταν απλά να πετύχει το γκολ της τιμής στο 86΄με σουτ του Φουκαράκη , ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σένκα στο 90΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Τσανάί (75΄Τσιλεδάκης), Χριστογιάννης, Μουστάκης, Καρλίτος (61΄Φουκαράκης), Πήλιος (46΄Κατσικοκέρης), Καμαρά, Νοκά (61΄Μαρινάκης) , Σένκα, Αποστολόπουλος.

Εθνικός: Μεσούλι, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Χρούστινετς (75΄Θεοδωρου), Τσατσαρής, Μαλάι, Ντινιωτάκης (75΄Ντιατά), Πολύζος, Γεωργούσης (82΄Λαμάι), Αντωνίου (64; Mακρυγιάννης), Σκεντερά (64΄Τσιάβος)