Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΟΑΝ: Με τρεις απουσίες για αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμ.

Με στόχο να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Ριζούπολη και την αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 25η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής θα παραταχθεί ο ΑΟΑΝ . 

Οι γηπεδούχοι θα έχουν νέο τεχνικό στον πάγκο τους τον Β. Σταυρακόπουλο που πήρε τη θέση του Ρόναλτ Γκόμεζ και έχουν και τον ίδιο στόχο με την ομάδα του Αγίου Νικολάου που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Γ΄Εθνική.

Ο Απόλλων είναι αυτή τη στιγμή πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στους 30 πόντους δύο λιγότερους από τον ΑΟΑΝ που έχει 28 και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο αυριανό ματς ο Μ. Σκύβαλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Πιθαρούλη και Χριστογιάννη αλλά και του τιμωρημένου Β. Πλουσή.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του ΑΟΑΝ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι οι:

Γιαγκιόζης, Οικονομάκης, Ψιμόπουλος, Χατζιράι, Βόκολος, Ράτζα, Καμαρά, Καρλίτος, Τσιλεδάκης, Τσανάι, Κατσικοκέρης, Μουστάκη,ς Μαρινάκης, Φουκαράκης, Αποστολόπουλος, Μαρκάκης, Νοκάι, Πύλιος, Σένκα, Δολαψάκης