Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΟΑΝ: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία και πάει με… γεμάτες τσέπες στην «μάχη» με τον Αλμυρό

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα (20/10, 16:00) της 5ης φάσης, του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Αλμυρό εντός έδρας.

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, οι παίκτες έλαβαν το πριμ της πρόκρισης επί της Νίκης Βόλου.

Ο Μανόλης Σκύβαλος δεν θα έχει στην διάθεση του για την αυριανή «μάχη» τον Μπότε, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του, όπως και τον Ντίνο Μαρκάκη, ο οποίος δεν αποθεραπευτεί πλήρως μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ακολουθεί η ενημέρωση του ΑΟΑΝ:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟΑΝ για τον εντός αγώνα της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας με τον Αλμυρό. Πριν την τελευταία προπόνηση το πρωί της Τετάρτης στο στάδιο του Αγίου Νικολάου το πρόγραμμα της οποίας ακολούθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, υπήρξε ομιλία από τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου Μάνο Μακράκη εκ μέρους της διοίκησης, τονίζοντας τη σημασία της αναμέτρησης χαρακτηρίζοντας την ως την πιο σημαντική έως τώρα, απέναντι σε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας και με τους ίδιους στόχους και με νίκη-πρόκριση είναι παράλληλα ένα μήνυμα και για το πρωτάθλημα, ζητώντας από την πρώτη φάση του αγώνα να μπουν δυνατά και στο τέλος όλοι μαζί με τον κόσμο να πανηγυρίσουν ξανά.

Στάθηκε επίσης στην πρόκληση της επόμενης φάσης όπου υπάρχουν σπουδαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και η οποία είναι μεγάλη, έχοντας πολλές πιθανότητες να βρεθούν αντίπαλοι, κάτι που θα είναι σπουδαίο για το σωματείο, τους ίδιους τους παίκτες, αλλά και ολόκληρη την πόλη για μια γιορτή και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

-Επίσης, μοιράστηκε και το πριμ της πρόκρισης επί της Νίκης Βόλου.

-Ο Μανόλης Σκύβαλος στην αποστολή η οποία θα ανακοινωθεί πριν την αναμέτρηση, δεν μπορεί να συμπεριλάβει τον Μποτέ καθώς δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του και τον Μαρκάκη που δεν είναι έτοιμος από τον τραυματισμό του.