Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΟΑΝ: Σούπερ μεταγραφική κίνηση με Κατσικοκέρη !

Ένα δεινό σκόρερ πρόσθεσε στο ρόστερ της νέας σεζόν ο ΑΟΑΝ που τη Δευτέρα το βράδυ ανακοίνωσε την απόκτηση του 35χρονου πρώην επιθετικού του Αλμυρού Νίκου Κατσικοκέρη κάνοντας μια σημαντική προσθήκη στη θέση του σέντερ φορ με ένα πολύπειρο παίκτη με πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις. 
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΑΝ για τη μεταγραφή του Ν. Κατσικοκέρη αναφέρει: 
 
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Κατσικοκέρη.
Ο γεννημένος στις 19/06/1988 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα, έχει αγωνιστεί στον Παναιτωλικό από τον οποίο και ξεκίνησε, ενώ στη συνέχεια φόρεσε ακόμη τις φανέλες των Τηλυκράτη Λευκάδας, Κερατσίνι, Πλατανιά, Εργοτέλη, ΑΕΚ, Πανθρακικό, Παναιγιάλειο, Παναργειακό, Ερμή Ζωνιανών, Εθνικό Πειραιώς, Επισκοπή, ΟΦΙ, Γιούχτα και Αλμυρό. Είναι ένας παίκτης ο οποίος εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι έχει μεγάλες εμπειρίες και πλούσιες παραστάσεις έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και στον Άγιο Νικόλαο και έχοντας υγεία και με πολλή δουλειά, να βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων της!”