Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΟ Υπάτου – Ερμή Ζωνιανών 0-1: Ο Λίτσκας ήρθε από τον πάγκο και του χάρισε το διπλό!

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Λίτσκα, ο Ερμής Ζωνιανών έφυγε με το διπλό από το γήπεδο του Καπαρελλίου, όπου αντιμετώπισε τον ΑΟ Υπάτου και κέρδισε με σκορ 0-1, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος (εξ αναβολής). 

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα απείλησαν με τετ-α-τετ των Κεφαλούκου και Οσβάλντο με τον δεύτερο μάλιστα να χάνει κι ευκαιρία να νικήσει τον πορτιέρο του ΑΟ Υπάτου, εξ επαφής με το κεφάλι!

Στο 79′ αποδείχθηκε ευρηματική η έμπνευση του Μηνά Πίτσου να περάσει στο παιχνίδι τον Λίτσκα, ο οποίος ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο τέρμα για τα Ζωνιανά.

Τόσο εκείνος όσο και ο Κεφαλούκος, ξεχώρισαν καθώς ήταν αρκετά ενεργοί και απώλεσαν ευκαιρίες να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων προκειμένου να δώσουν περισσότερη έκταση στο σκορ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Βαλμάς (75′ Κατσουρός), Καλλιτσουνάκης (65′ Γλυνός I.), Μπακαούκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Γλυνός Γ., Μπούσης, Πολυμέρης (75′ Παρασκευόπουλος), Τιάγκο, Αλμπάνης, Κουέσι

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Δεσποτόπουλος, Γεμιστός, Τουρνάκης (84 Ζερβός), Σαρρής Βαβουλάκης, Άριελ, Παπάς (86′ Αυγουστάκης), Μουστάκης, Βιτώρος (70 Κεφαλούκος), Σκουτέλης (70′ Λίτσκας), Οσβάλντο