Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απέφυγαν την ήττα στο 92’ τα Δειλινά-Έμεινε με την… πικρία ο Κεραυνός

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς του Κεραυνού με τα Δειλινά, αφού ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1.

Μπορεί να μην έγινε και το καλύτερο παιχνίδι, το πρώτο των δύο ομάδων για το 2024, όμως είχε ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε και το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι έμειναν με την… πικρία, αφού έχασαν τη νίκη στο τέλος, ενώ οι φιλοξενούμενοι… απώλεσαν έδαφος στη «μάχη» του τίτλου.

Το ματς είχε… σασπένς από το ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να έχουν καλές στιγμές με Μαυρογιαννάκη και Δρακάκη και τους φιλοξενούμενους ν’ απειλούν με τον Βαρούχα. Ο Στ. Καλογιαννάκης, ωστόσο ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στο 20’ στους Ατσαλενιώτες.

Στην επανάληψη το σύνολο του Άρη Μαυρογιαννάκη κατάφερε να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα στο σκορ, ενώ η ομάδα του Γιάννη Κοντάκη δε μπόρεσε να βρει το «δρόμο» προς τα δίχτυα για να ισοφαρίσει. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι το 92’, όταν ο Σιαπλαούρας με κεφαλιά «έγραψε» το 1-1.

Κεραυνός: Χαχλιουτάκης, Κοκαράκης, Κουμάκης, Προβατάς, Μενεγάτος, Μαυρογιαννάκης, Φ. Καλογιαννάκης, Στ. Καλογιαννάκης (70’ Χριστοδουλάκης), Κωστάκης, Δρακάκης, Κουγιός.  

Δειλινά: Αμπράμοφ, Στοιχειός, Χριστοδουλάκης, Κουναλάκης, Χεράκης, Μυρωδιάς, Βαρούχας, Χριστοφής, Ψωμάς, Μανουσάκης, Σιαπλαούρας.