Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποθέωσαν τον κόσμο της ομάδας στις δηλώσεις τους οι παίκτες του ΟΦΗ

Στην τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του ΟΦΗ σήμερα στο Κλειστό του ΒΑΚ στάθηκαν αρκετά στις δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος του ματς με τον Πανιώνιο οι παίκτες του ΟΦΗ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους: 

Γιάννης Ρουμελιωτάκης:

“Παίξαμε πολύ δύσκολα παιχνίδια και καταφέραμε και ανταπεξήλθαμε. Με το που τελείωσε ο τελευταίος πόντος πήραμε μια βαθιά ανάσα όλοι και αρχίσαμε και πανηγυρίζαμε. Πρώτα απ΄όλα πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους είναι σε αυτή την ομάδα. και νομίζω το αξίζαμε. Δίναμε κάθε φορά και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες κατά την διάρκεια της χρονιάς. είχαμε μια ομαδικότητα και μια σταθερότητα μέσα στη σεζόν στους αγώνες μας και το αξίζαμε αυτό που συνέβη σήμερα.” 

Για το τι σημαίνει προσωπικά για τον ίδιο αυτή η επιτυχία: “Σημαίνει πάρα πολλά. Πρώτα απ΄όλα είμαι από την Κρήτη και χαίρομαι που ο ΟΦΗ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ. Είναι μια ομάδα που της αξίζει να βρίσκεται στα “σαλόνια” της Volley League γιατί έχει υγεία , και ανθρώπους που αγαπάνε πολύ το άθλημα οπότε και σε αυτούς και σε αυτή την ομάδα αξίζει να βρίσκονται στη μεγάλη κατηγορία. Χαίρομαι που επέστρεψα στον ΟΦΗ και στόχος μου με την εμπειρία μου ήταν να βοηθήσω τους συναθλητές μου όπως με βοηθήσαν και αυτοί να καταφέρουμε τον στόχο μας.” 

Για την ατμόσφαιρα στο Κλειστό του ΒΑΚ : “Nα ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Για εμάς ο κόσμος σήμερα ήταν ο 7ος παίκτης , νιώθαμε την θετική αύρα που μας προσφέρανε και αυτό μας έδινε ένα κίνητρο να διεκδικήσουμε κάθε πόντο.” 

Φάνης Ρουσόπουλος 

“Η αλήθεια ότι για εμένα η φετινή σεζόν ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία γιατί δεν είχα αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Pre League. Παρόλα αυτά είδαμε όλοι στο τέλος πόσο δύσκολο ήταν αυτό το πρωτάθλημα. Όλα τα ματς στα Play Offs κρίθηκαν στις λεπτομέρειες αλλά φάνηκε το πως το θέλαμε πολύ να πάρουμε την άνοδο. Το είχαμε βάλει σαν στόχο από την πρώτη ημέρα που συγκροτηθήκαμε σαν ομάδα να ανέβουμε και ποτέ δεν το βάλαμε κάτω ακόμα και στις δύσκολες στιγμές και το τελικό αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Εγώ ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και πιστεύω ότι το πέτυχα”. 

Μιχάλης Καγιαλής:

“Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα του κόσμου, της υποστήριξης και όλης της χαράς που μας προσφέρανε. για να μπορέσουμε να κερδίσουμε μια τόσο καλή ομάδα που ήταν ισάξια στον ανταγωνισμό για την άνοδο. Πρέπει στον κόσμο να δείχνουμε εμείς οι παίκτες ότι είμαστε εμείς για αυτούς και αυτοί για εμάς. Θέλουμε τέτοιο κόσμο και τον θέλουμε μαζί μας για να υποστηρίζει αυτό το άθλημα.”