Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποκλειστικό Primesport.gr | Θέλει να… χορέψει «λάτιν» με Ρέγιες ο Αλμυρός!

Μία μεταγραφική βόμβα ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ο Αλμυρός που φέρνει στο Ηράκλειο τον Παραγουανό εξτρέμ, Ίσμαελ Ρέγιες.

Άρωμα «λάτιν» θέλει να προσθέσει στην μεσοεπιθετική της γραμμή η ομάδα του Γαζίου που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Primesport.gr θέλει να ντύσει και βρίσκεται μία ανάσα από το να τα καταφέρει, στα “Οράνιε” τον Ισμαέλ Ρέγιες.

Ο 27χρονος εξτρέμ από την Παραγουάη αγωνίζεται επί σειρά ετών στις πρώτες κατηγορίες της χώρας του, με αποκορύφωμα το πέρασμα του από την Γκουαρανί, ενώ μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα της Σαν Λορέντζο.

Ο Ρέγιες αρέσκεται να παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις, όπως πίσω από τον φορ αλλά και δεξιά αν του ζητηθεί.

Είναι “μπουκαδόρος”, “όπλο” του είναι το 1vs1  λόγω της ταχύτητας του, καθώς και του χαμηλού κέντρου βάρους (1,69μ,) που διαθέτει και αναμένεται να προσδώσει μεγάλη ποιότητα στην γραμμή κρούσης του Αλμυρού, δημιουργώντας μαζί με τον Λεόν Πιερτζιακόμι ένα εξαιρετικό «λάτιν» δίδυμο.

Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο μαζί με τον μάνατζερ του προκειμένου να οριστικοποιηθεί, η μεταγραφή του στον Αλμυρό, ο οποίος “άρπαξε” την ευκαιρία που του δόθηκε και με τις συντονισμένες κινήσεις του προέδρου Θωμά Γαβαλά, κατάφερε να αποσπάσει το “ναι” του ποδοσφαιριστή.