Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι την Α1 ΕΠΣΗ οι Ασίτες

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησαν την Α1 ΕΠΣΗ οι Ασίτες που επικράτησαν 2-1 της Μινωικής εντός έδρας.

Δύο γκολ του Κοτζαδάκη έφταναν και περίσσευαν για τις Ασίτες, που νίκησαν με 2-1 τη Μινωική εντός έδρας για την 34η και τελευταία αγωνιστική.

Χαμένες ευκαιρίες με το… τσουβάλι για τη Μινωική, τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο με κύριους εκφραστές τους Δ. Ανδρεαδάκη, Μιχάλη και Γιώργο Κουρουγκιαβούρη και Σαραφαλντίν, με την αποτελεσματικότητα να είναι αυτή που μετρά στις περισσότερες περιπτώσεις, την οποία είχαν οι Ασίτες.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μινωική διαμαρτυρήθηκε για γκολ που δεν μέτρησε του Δ. Ανδρεαδάκη, με τον διαιτητή Σκρεπετό να υποδεικνύει παράβαση σε χέρι του Μαρκόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος οι Ασίτες προηγήθηκαν με σουτ του Κοτζαδάκη μέσα από την περιοχή στο 55′.

Η απάντηση για την Μινωική ήρθε στο 74′ με τον Γ. Κουρουγκιαβούρη να σκοράρει, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Ο Κοτζαδάκης ήταν αυτός που έκρινε την αναμέτρηση στο 75′, όταν μετά από πάσα του Λαδιανού και σε μαρκάρισμα αντιπάλου κέρδισε πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα 2-1

Ασίτες: Φουντουλάκης, Κάββαλος, Λαμπράκης, Μανωλιτσάκης, Κοπιδάκης Γ., Ρουμπάκης Μ., Ρουμπάκης Κ., Λαδιανός, Λιανδράκης, Χαραλαμπάκης, Κοτζαδάκης 

Μινωική: Αμπατζής, Ανδρεαδάκης Κ. (80′ Τριανταφύλλου), Κουρουγκιαβούρης Μ., Κουρουγκιαβούρης Γ. (80′ Χριστουλάκης), Ανδρεαδάκης Δ., Μαρκόπουλος, Μπάλλας (70′ Ψαρράς), Καστελλιανάκης, Φραγκούλης, Ρεμιγιάκης, Σαραφαλντίν (80′ Βολυράκης)