Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποχωρισμός με φιλοφρονήσεις για ΠΟΑ-Σφυρογιαννάκη

Δε συνεχίζει στον ΠΟΑ ο Σπύρος Σφυρογιαννάκης.

Οι Ατσαλενιώτες αποχαιρέτησαν το νεαρό μεσοεπιθετικό, με τις δύο πλευρές ν’ ανταλλάσουν φιλοφρονήσεις και να φαίνεται ότι έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις.

Όπως έχει γράψει το Primesport.gr, ο Σφυρογιαννάκης θα παίξει τη νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση του ΠΟΑ:

«Η οικογένεια του Π.Ο.Α αποχαιρετά τον Σπύρο Σφυρογιαννάκη μετά το τέλος της συνεργασίας μας, ένα εξαιρετικό παιδί με αδαμάντινο χαρακτήρα.

Σπύρο σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα και την προσωπική σου ζωή πάντα με υγεία! Παρακάτω τα λόγια του Σπύρου Σφυρογιαννάκη:

«Δύο πολύ όμορφα χρόνια φτάνουν στο τέλος τους, αποχαιρετώ μόνο φίλους στην ομάδα του ΠΟΑ. Δυο χρόνια με πρωτάθλημα, άνοδο και καλή πορεία στη Γ εθνική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ.Γιώργο Λέλεκα και την διοίκηση που μου έδωσαν την ευκαιρία και την τιμή να αγωνιστώ σε αυτο το πολύ ιστορικό σωματείο .

Επίσης ,θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου , τους προπονητές και τους ανθρώπους της ομάδας που συνεργάστηκα αυτά τα 2 χρόνια για όλα. Και ένα ειδικό ευχαριστώ στον Χρήστο Κωνσταντινίδη ,τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας που με βοήθησε και με στήριξε σε ό,τι τραυματισμό και αν είχα. Εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια σε όλους!».