Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποχώρησε έπειτα από μία πενταετία στο Ηράκλειο ο Κουκσόβ – Επέστρεψε με γκολάρα στην Βοιωτία (VIDEO)

Αποχώρησε από το Ηράκλειο ο Κώστας Κουκσόβ ο οποίος τα τελευταία χρόνια φόρεσε την φανέλα αρκετών ιστορικών ομάδων της πόλης και επέστρεψε στην Βοιωτία όπου ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Ακραιφνίου. 

Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίστηκε στο Ηράκλειο για λογαριασμό των Λίντο, Αλμυρού, Μαραθώνα και τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στον ΟΦΑ. Πέρυσι ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) ωστόσο όπως φαίνεται το έβαλε πείσμα και το ξεπέρασε, ενώ έκανε μάλιστα ντεμπούτο με την ομάδα του Απόλλωνα πετυχαίνοντας και ένα καταπληκτικό γκολ με τρομερή εκτέλεση φάουλ από μεγάλη απόσταση.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Α.Ο. Απόλλων Ακραιφνίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του 23 χρόνου επιθετικού Κουκσοβ Κωνσταντίνου. Πρόκειται για μια εξαιρετική μεταγραφή για την ομάδα μας καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο του τα τελευταία χρόνια. Ο Κωνσταντίνος αγωνίζεται ως δεκαρι, ως εξτρέμ και στις δύο πλευρές με την ίδια ευχέρεια και ως αμυντικό χαφ κατά συνθήκη. Διακρίνεται για την ταχύτητα του, την πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και έχει καλή επαφή με το σκοράρισμα. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας μας και με έπειτα στην ανδρική ομάδα, συνέχισε την καριέρα στην Ε.Π.Σ.Ηρακλείου στην Α κατηγορία με τις ομάδες Lido, Αλμυρό Γαζίου, Μαραθώνας, ΟΦΑ. Σου ευχόμαστε πάνω απ’όλα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΣΟΒ