Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απο τον Ποσειδώνα στη Νεάπολη ο Νίνο Βερούσι

Σε μια σημαντική προσθήκη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε η ομάδα της Νεάπολης που ανακοίνωση την επιστροφή του Νίνο Βερούσι που επιστρέφει μετά από κάποια χρόνια στην ομάδα μετά το περσινό του πέρασμα από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και τον Ποσειδώνα. 
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Νεάπολης για την απόκτηση του Ν. Βερούσι αναφέρει: 
 
“Ο Νίνο, έχοντας τιμήσει ήδη την κιτρινοπράσινη φανέλα 2 γεμάτες σεζόν στα γήπεδα της Γ ΕΘΝΙΚΗΣ, επιστρέφει φέτος στην ομάδα μας πιο έμπειρος, πιο δυνατός, πιο ώριμος για να οδηγήσει την αγαπημένη του ΑΕΝ εκεί που της αξίζει.
Ο Νίνο ειναι μόλις 22 ετών όμως έχει ήδη 2 πρωταθλήματα με την Δαμάστα το 2018-2019 στην Α2 Ηρακλείου και με την ίδια ομάδα την επόμενη σεζόν οπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ και άνοδο στη Γ Εθνική.
Το 2020-21 και 21-22 αγωνίστηκε με την ομάδα μας 2 γεμάτες σεζόν στην Γ εθνική, επιστρέφοντας στο τοπικό του Ηρακλείου τη σεζόν 22-23 για λογαριασμό της ομάδας του Ποσειδώνα.
Ετσι, με τη συζήτηση που είχε με τον προέδρο της ομάδας μας και με συνοπτικές διαδικασίες, θα ξαναφορέσει την αγαπημένη του φανέλα για τη σεζόν 2023-24 στα γήπεδα του Λασιθίου!
Νινο Βερουσι καλως ήρθες πίσω στην ομάδα μας! Σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες!”