Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Απόδραση» με Αρχοντάκη από τα Μάλια για τον Ρωμανό, 0-1 τον ΠΑΝΟΜ

Ο Ρωμανός κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα των Μαλίων, επικρατώντας με 0-1 του ΠΑΝΟΜ, φτάνοντας τους 47 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, παραμένοντας σταθερά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε η ομάδα του Κώστα Ταβλαδωράκη, κατάφερε να πάρει το τρίποντο σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αρχοντάκη να είναι ο παίκτης που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Οι Μαλιώτες είχαν δοκάρι στο παιχνίδι με τον Κατσούλη. 

Ο Ρωμανός είχε χαμένες ευκαιρίες με τους Νοδαράκη, Ζαμίδη και Αρχοντάκη αλλά και δοκάρι με τον Ανυφαντάκη περίπου στο 70′

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΝΟΜ (Μανώλης Κατσούλης): Κορνηλάκης, Ρούκα, Λυπίτσκας, Κατσούλης (48′ Διαμαντάκης), Διαμαντάκης, Τζανάκης (59′ Κουσίδης), Μαυρίδης, Καφούσης (59′ Συσκάκης), Νίκολλι, Γκέγκα Π., Παπαδάκης

ΡΩΜΑΝΟΣ (Κώστας Ταβλαδωράκης): Σαβουϊδάκης, Ανυφαντάκης, Μπαλάφας, Παρτάλης, Παχάκης, Ζαμίδης (86′ Αϊλαμάκης), Μόντι, Νοδαράκης, Κρανιωτάκης (80′ Παπαδάκης), Αρχοντάκης, Λαζανάκης (68′ Γιακουμάκης)