Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απόλλων Ποντίων: Λύση συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Αδάκτυλο

Η ήττα από τον Ατρόμητο Πειραιά, έθεσε εκτός στόχου της ανόδου την ομάδα του Απόλλων Ποντίων Ασπρόπυργου, με την Διοίκηση να αποφασίζει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή!

Το ΔΣ των Πόντιων μια μέρα μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά ενημέρωσε τον έμπειρο τεχνικό ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους και τον ευχαρίστησε για την άκρως πετυχημένη σεζόν που είχε η ομάδα.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αδάκτυλος έκανε τις εξής δηλώσεις

« Ήταν μια χρονιά που είχε πάρα πολλά θετικά και λιγότερα αρνητικά. Καταφέραμε να κατακτήσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα στην ΕΠΣΔΑ, να πάμε να παίξουμε στον τελικό Κυπέλλου της Ένωσης και να έχουμε μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τη διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Παπαδόπουλο, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Επίσης, ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου κ. Καζάντζη και Δαγλαρτζή για την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία που είχαμε σε αυτή την απαιτητική χρονιά. Φυσικά όλους μου τους ποδοσφαιριστές, για τη συνέπεια και τις θυσίες που έκαναν σε ένα πρωτάθλημα που παίζαμε για πάνω από δύο μήνες συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή- Τετάρτη και έβγαλαν επαγγελματισμό. Αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και τους αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Και τέλος, τον πιστό φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που μας στήριζε με την ψυχή του σε όλο αυτό το ταξίδι. Ήταν μια ονειρική χρονιά για τον Απόλλωνα και του εύχομαι να πετύχει ακόμα περισσότερα στο μέλλον».

Για την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ την Κυριακή με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών στην Γκορυτσά την ομάδα θα κοουτσάρει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Θεόδωρος Καζάντζης, ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης θα ακολουθήσει γιορτή φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΔΑ.

 

Πηγή: soccerlive.gr