Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απόψε τα εγκαίνια μπουτίκ-γραφείων του ΑΟΑΝ

Στην οδό Καπετάν Κοζύρη, στο κέντρο του Αγίου Νικολάου, στο νέο του «σπίτι» θα χτυπήσει το Σάββατο το βράδυ δυνατά η «καρδιά» του ΑΟΑΝ, σε μια μεγάλη γιορτή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί για σημαντικό εγχείρημα με το οποίο το σωματείο επιβεβαιώνει πως συνεχώς προοδεύει, στα εγκαίνια της μπουτίκ και των γραφείων της ομάδας. Η εκδήλωση στην οποία θα γίνει αγιασμός έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20.30 και αναμένεται η παρουσία πολύ κόσμου, ο οποίος διαρκώς στηρίζει κάθε κίνηση της διοίκησης, τοπικοί φορείς οι οποίοι θα είναι προσκεκλημένοι, τα παιδιά της ακαδημίας, οι παίκτες της ομάδας, όπως και οι Παλαίμαχοι οι οποίοι θα προσκληθούν, με το κλίμα να είναι φυσικά εορταστικό.

Ο σπουδαίος Σωτήρης Κυργιάκος έρχεται για τον ΑΟΑΝ
Το μεγαλύτερο όνομα που έχει αγωνιστεί για το αστέρι, ο Σωτήρης Κυργιάκος ο οποίος στην σπουδαία καριέρα του φόρεσε τη φανέλα κορυφαίων Ευρωπαϊκών ομάδων (Ρέιντζερς, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Λίβερπουλ, Βόλφσμπουργκ, Σάντερλαντ κ.α.), αφού προηγουμένως είχε εντυπωσιάσει με την «κυανόλευκη» του ΑΟΑΝ, σε μια προσωπική επιλογή του προέδρου Λάμπρου Μάρη, δίνοντας του το δικαίωμα για το μεγάλο άλμα, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος και το πρόσωπο της βραδιάς των εγκαινίων. Οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ εξασφάλισαν την παρουσία του στη γιορτή και ο πρώην διεθνής αμυντικός θα αφιχθεί απόψε στον Άγιο Νικόλαο.
Η ανακοίνωση-πρόσκληση του ΑΟΑΝ, αναφέρει: «Η επιθυμία του κόσμου του Αγίου Νικολάου έχει γίνει πραγματικότητα, με την δημιουργία της μπουτίκ του ΑΟΑΝ η οποία στεγάζεται μαζί με τα νέα γραφεία του σωματείου μας στο κέντρο της πόλης το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:30.
Τα εγκαίνια για το επίσημο άνοιγμα του «κυανόλευκου» καταστήματος στην οδό Καπετάν Κοζύρη 7, θα έχουν ένα ξεχωριστό προσκεκλημένο, καθώς παρών στην εκδήλωση θα είναι ο σπουδαίος Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος τίμησε τη φανέλα με το μπλε αστέρι στο ξεκίνημα της μεγάλης ποδοσφαιρικής καριέρας του.
Το Δ.Σ. του ΑΟΑΝ σας προσκαλεί να δώσετε το παρών και να μοιραστείτε αυτή την ξεχωριστή στιγμή μαζί μας και με όλη την «κυανόλευκη» οικογένεια».