Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενίσχυση από την Επισκοπή για την Ρόδο!

Ο Νίκος Κουρμπανάς ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην επιστροφή του στο πάγκο της Ρόδου και μαζί με τους νέα αποκτήματα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους για τον τίτλο

Άλλωστε, όλες αυτες τις μέρες κ έμπειρος τεχνικός δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του θέλοντας να περάσει το δικό του πλάνο και φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού των ‘ελαφιών’.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του συλλόγου, δίνοντας δυναμικό παρών στο γήπεδο.

Η Ρόδος συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ακόμα μια δυνατή κίνηση, με τον απόκτηση του, Κωσταντίνου Λίμα, ο οποίος θα αφιχθεί στο ‘Σμαραγδένιο’ νησί για να κλείσει με κάθε επισημότητα την μεταγραφή του. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια τόσο σαν αριστερός οπισθοφύλακας, όσο και ως εξτρέμ και αναμένεται να αποτελέσει ακόμα ένα πολύτιμο γρανάζι στην μηχανή του Νίκου Κουρμπανά για τον τίτλο. Ο Λίμα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πανιώνιο. Στην συνέχεια, μεταγράφηκε στην Κ-20 της Καλλονής με την οποία το 2012 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Έπειτα από 2.5 χρόνια στον σύλλογο της Μυτιλήνης μεταγράφηκε στον Παναξιακό (Γ’ Εθνική), ενώ ακολούθησαν οι Κόρινθος(Α’ Ε.Π.Σ.Κ.), Αιολικός(Γ’ Εθνική), Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική), Α.Ο. Καραβά(Α’ Ε.Π.Σ.Π.) και Α.Ε. Λευκίμμης(Γ’ Εθνική).

Το 2019 μεταγράφηκε στην Επισκοπή με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην οποία και παρέμεινε την επόμενη σεζόν αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Football League. Tο πρώτο μισό της σεζόν 2021-2022 τον βρήκε στον Α.Ο. Υπάτου, για να επιστρέψει τον Γενάρη του 2022 στην Επισκοπή όπου αποτέλεσε σημαντικό συντελεστή της ομάδας στην Super League 2. Το πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Πανηλειακό, ενώ στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Πανιώνιο. Το φετινό καλοκαίρι επέστρεψε και άνηκε για ακόμα μια φορά στην Επισκοπή.

πηγή: xxsports.org