Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Από τις «επικίνδυνες» θέσεις… η ΑΕΚ του «Φίνου» τερμάτισε 5η!

Η ΑΕΚ «Παπαδάκης Κ. Κατασκευαστική» δεν ξεκίνησε καθόλου καλά στο πρωτάθλημα, αλλά με τον ερχομό του Γιώργου Φινοκαλιώτη στον πάγκο, η ομάδα «μεταμορφώθηκε» αγωνιστικά και μάζεψε αρκετούς βαθμούς που την έφεραν να τερματίσει στην 5η θέση!

Πριν αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, η ΑΕΚ είχε συγκεντρώσει 12 βαθμούς σε 12 αγώνες, με μόλις 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες, όντας στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Ο Γιώργος Φινοκαλιώτης έκανε ντεμπούτο στον κιτρινόμαυρο πάγκο στις 15 Ιανουαρίου 2023 στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Βόνη, όπου επικράτησε με 3-1. 

Από την 13η θέση και παίζοντας συνολικά 20 αγώνες, η ΑΕΚατσαμπά κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση με 53 βαθμούς!!! Ο απολογισμός της με τον Γιώργο Φινοκαλιώτη στον πάγκο ήταν 41 βαθμοί με 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ η σεζόν ολοκληρώθηκε με πέντε σερί νικηφόρα αποτελέσματα!

Ένα επιπλέον στατιστικό είναι ότι η ομάδα του Κατσαμπά τερμάτισαν έχοντας την 3η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 71 τέρματα σε 32 αγώνες.

Καθόλου άσχημα για τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι ξεκίνησαν αρκετά νωθρά αλλά τερμάτισαν την σεζόν αρκετά ψηλά όπως μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, όντας από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν και είναι αρκετά ανταγωνιστικές.