Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Από τον ΠΑΟΚρουσώνα στον Ηρόδοτο ο Τριάντης

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον Ηρόδοτο καθώς μετά την μεταγραφή του Μουρτζάκη η ομάδα της Αλικαρνασσού ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα και την μεταγραφή του Γιώργου Τριάντη που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚρουσώνα. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ηροδότου αναφέρει: 

“Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου και ποιοτικού μέσου Γιώργου Τριάντη με σπουδαία προσφορά στον ΑΟ Τυμπακίου και τελευταίο σταθμό του τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Γιώργο Τριάντη καλωσόρισες στην οικογένεια του Ηροδότου! Σου ευχόμαστε υγεία, πολλές επιτυχίες και όμορφες στιγμές με τα κυανόλευκα. Καλώς ήρθες στη Νέα Αλικαρνασσό.”

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Γιώργος Τριάντης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από το Τυμπάκι. Στη συνέχεια μετακόμισε στις Αρχάνες και στον Γιούχτα με τον οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και παράλληλα σήκωσε το Κύπελλο ΕΠΣΗ και το Σούπερ καπ. Ακολούθησε η επιστροφή του στον ΑΟΤ αποτελώντας για χρόνια αναντικατάστατο μέλος του και πανηγυρίζοντας την σεζόν 2021-2022 το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ και την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική. Μετά την πολυετή και απόλυτα επιτυχημένη θητεία του στο Τυμπάκι όπου στέφθηκε πρωταθλητής με τον ΑΟΤ φόρεσε πέρυσι την φανέλα του Κρουσώνα. Με τον ΠΑΟΚ κατέκτησε την δεύτερη θέση στην Α1 ΕΠΣΗ μετά από μεγάλη “μάχη” με τον ΠΟΑ για το πρωτάθλημα και σήκωσε το Κύπελλο ΕΠΣΗ στο Final Four της Μεσαράς και στον τελικό με τον Γιούχτα στο Τυμπάκι.