Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απ. Παπακώστας: «Αξίζουμε να είμαστε παραπάνω»

Τι δήλωσε ο προπονητής της Μινωικής.

Η «Μπάρτσα» ήρθε ισόπαλη (2-2) απέναντι στον Εργοτέλη και ο Απόστολος Παπακώστας υποστήριξε πως όποιο αποτέλεσμα κι αν ερχόταν, θα ήταν δίκαιο, ενώ είπε πως το συγκρότημα του αξίζει να βρίσκεται παραπάνω στη γενική κατάταξη. Αναλυτικά επεσήμανε:

«Το παιχνίδι είχε πολύ ενδιαφέρον και υψηλό επίπεδο. Στο πρώτο μέρος ήταν παιχνίδι που επικράτησε η τακτική, αφού και οι δύο είχαμε διαβάσει ο ένας τον άλλο. Βρήκαμε γκολ χωρίς να κινδυνεύουμε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μέρος άνοιξε το παιχνίδι και έγινε… ροντέο.

Είχαμε καλές ευκαιρίες, όπως και ο Εργοτέλης. Ευτυχώς παρόλο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε. Όποιο αποτέλεσμα κι αν ερχόταν τελικά θα ήταν ρεαλιστικό.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο μας, που έχει εξαιρετική ομάδα. Είμαι περήφανος γιατί ο Βασίλης ο Μπαστάκης, που τον είχα ποδοσφαιριστή, έχει εξελιχθεί σε τόσο καλό προπονητή και είμαι σίγουρος ότι το μέλλον του ανήκει. Για εμάς είναι σίγουρο, ότι αξίζουμε να είμαστε παραπάνω, αλλά με πίστη και δουλειά, θα γίνει. Στο τέλος ό,τι αξίζει ο καθένας, το παίρνει».