Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απ. Παπακώστας: «Σε άριστο επίπεδο ο προγραμματισμός των ομάδων – Αισιόδοξοι για την πρεμιέρα»

Για την πρεμιέρα απέναντι στον Μοχό αλλά και συνολικά για το φετινό πρωτάθλημα, τοποθετήθηκε στο Primesport.gr ο Απόστολος Παπακώστας.

Ο τεχνικός της Μινωικής αναφέρθηκε στην σχετική κανονικότητα που υπάρχει φέτος, αναφορικά με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, καθώς τα προηγούμενα χρόνια καθυστερούσε να ξεκινήσει, μίλησε για το άριστο επίπεδο προγραμματισμού όλων των ομάδων και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του στα παιδιά της διαιτησίας, καθώς με τη στήριξη τους το επίπεδο του παιχνιδιού, θα γίνει καλύτερο, όπως δήλωσε.

Ο Απόστολος Παπακώστας δεν ξέχασε να τοποθετηθεί και για το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Μοχό εκτός έδρας, τονίζοντας πως έχει τις δυσκολίες του, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία στη Μινωική για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στις δηλώσεις του ο Απόστολος Παπακώστας στο Primesport.gr 

«Ξεκίνα ένα πρωτάθλημα, με σχετική κανονικότητα, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια που για διάφορους λόγους αργούσαν να ξεκινήσουν. Ο προγραμματισμός όλων των ομάδων είναι σε άριστο επίπεδο και πιστεύω ότι φέτος, θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν ομάδες με ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα και όλες οι υπόλοιπες, είναι όπως φαίνεται πολύ κοντά σε δυνατότητες. Εμείς στην πρεμιέρα πάμε εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που ξέρουμε πολύ καλά τις δυσκολίες του, αλλά είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Θα ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, με υγεία σε όλους τους παίκτες και εμπιστοσύνη στα παιδιά της διαιτησίας που πρέπει να τα στηρίξουμε για να ανέβει ακόμα παραπάνω το επίπεδο του παιχνιδιού.»