Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ασίτες: Παιχνίδι που αν δεν το πάρουν… χάνονται

 Με οκτώ αγωνιστικές να μένουν μέχρι το τέλος οι Ασίτες θα πρέπει να βρουν νίκες, ώστε να μπορέσουν να υλοποιήσουν τον μεγάλο στόχο της παραμονής, αρχής γενομένης από τον επόμενο κιόλας αγώνα, με αντίπαλο την Βόνη.

Oι Ασίτες του Κώστα Παντζαρίδη δεν μπόρεσαν ούτε χθες κόντρα στον Ρούβα, παρότι ήταν η μόνη ομάδα με βαθμολογικό ενδιαφέρον να πάρουν τη νίκη, χάνοντας βαθμούς σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι.

Τα ψέματα έχουν τελειώσει για τα Λιοντάρια, αφού σε περίπτωση που δεν έρθουν νίκες ούτε στα επόμενα παιχνίδια, το τρένο της παραμονής, θα έχει περάσει ανεπιστρεπτί, γεγονός που σίγουρα θα φέρει μεγάλη στενοχώρια στο σωματείο.

Η τελευταία νίκη των Ασιτών, σημειώνεται στις 22 Ιανουαρίου, κόντρα στα Δειλινά με 1-0. Δύο μήνες μετά η νίκη παραμένει άγνωστη λέξη, για αυτό άλλωστε βρίσκονται και σε τόσο δεινή βαθμολογική θέση.

Σε δύο μέρες και στο πλαίσιο της 26ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ, αντίπαλος τους θα είναι η Βόνη, που βρίσκεται ακριβώς από πάνω στην βαθμολογία, έχοντας όμως και ένα μαξιλαράκι επτά βαθμών, αλλά και παιχνίδι λιγότερο κόντρα στον Ρούβα στην Γέργερη.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, για να συνεχίσουν οι Ασίτες να έχουν σφυγμό στη συνέχεια της σεζόν, η νίκη θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ, αφού σε διαφορετική περίπτωση, θα περιμένουν αγωνιστική με αγωνιστική να επιβεβαιωθεί ο υποβιβασμός τους και μαθηματικά.