Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ασίτες: Προτεραιότητα η ενίσχυση του Δ.Σ.

Γενική συνέλευση αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα στην Αθλητική Ένωση Ασιτών

Στην γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα στα «λιοντάρια», η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί αρχές της επόμενης εβδομάδας, ανάλογα με την συμμετοχή που θα υπάρξει ενδέχεται να πραγματοποιηθούν και εκλογές.

Σε αυτές τις εκλογές θα μπορέσει όποιος επιθυμεί να διεκδικήσει ακόμα και την προεδρία, σε διαφορετική περίπτωση ο Μιχάλης Διαμαντάκης θα παραμείνει στα νέα του καθήκοντα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όπου θα διενεργηθεί βάσει καταστατικού νέα εκλογική διαδικασία. 

Όπως προαναφέραμε αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γνωστοποιηθεί η ημερομηνία της γενικής συνέλευσης, μέσω δελτίου τύπου με τους ανθρώπους του σωματείου να έχουν θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση του Διοικητικού Συμβουλίου. Στόχος είναι να ενισχυθούν σε όλα τα πόστα, από τον πρώτο ρόλο (προεδρία) μέχρι τα απλά μέλη, ώστε να παρουσιάσει ένα δυνατό σχήμα ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας την νέα σεζόν.

Μετά την ενίσχυση του Δ.Σ. πρώτος στόχος αποτελεί να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την προγραμματισμένη ανακατασκευή του γηπέδου της ομάδας.