Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ασίτες: “Τέτοιες κινήσεις κοσμούν τον πολύπαθο οργανισμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου”

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση

Οι Ασίτες εξέδωσαν ανακοίνωση για την τιμητική ανθοδέσμη των Δειλινών προς τον Μιχάλη Διαμαντάκη για την μνήμη του πατέρα του αλλά έδωσαν συγχαρητήρια και στην διαιτητική τριάδα παρά τα λάθη που μπορεί να έγιναν στο ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΑΣΙΤΏΝ ευχαριστεί θερμά το ΑΔΕΡΦΌ σωματείο των ΔΕΙΛΙΝΏΝ για τιμητική ανθοδέσμη που παρέθεσε στον Γενικό Γραμματέα της ομάδας μας Μιχάλη Διαμαντακη στην μνήμη του πατέρα του Γεωργίου Διαμαντακη.

Τέτοιες κινήσεις κοσμούν, μας υπενθυμίζουν για ποιον λόγο υπάρχει και για ποιον λόγω ασχολούμαστε, με τον πολύπαθο οργανισμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Επίσης να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην διαιτητική τριάδα του αγώνα που παρόλα τα λάθη που μπορεί να έγιναν και από τις δύο πλευρές, πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι απόλυτα ανθρώπινα και τους παροτρύνουμε να συνεχίσουν το τόσο δύσκολο έργο τους για ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, εκ μέρους της οικογένειας του εκλιπόντος, ευχαριστούμε τον πρόεδρο της επιτροπής του πρωταθλήματος κύριο Κουτεντάκη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα αναβολής του αγώνα και ζητάμε συγγνώμη για την οποία αναστάτωση προκλήθηκε στην διοργάνωση.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. Α.Ε. ΑΣΙΤΏΝ