Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος: «Οι αγώνες παίρνονται στο γήπεδο – Η διοργανώτρια αρχή να λάβει πιο αυστηρά μέτρα»

Ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος πήρε θέση για την απόφαση της ΑΕ Κρητών να μην κατέβει στο παιχνίδι με τον Κόροιβο, κρίνοντας έτσι άνευ αγώνος τον δευτεραθλητή της Β2 ΕΠΣΗ.

Από χθες ο Κόροιβος μετά την απόφαση της ΑΕ Κρητών να μην κατέβει στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Α2 ΕΠΣΗ, όντας ο δευτεραθλητής της Β2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα που μαχόταν μαζί του για την άνοδο, ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, τονίζοντας ότι «οι αγώνες παίρνονται στα γήπεδα» ενώ ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή να λάβει πιο αυστηρά μέτρα σε τέτοια φαινόμενα.

Η ανακοίνωση του Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος:

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Και ξαφνικά λίγες ώρες πριν παίξουμε την άνοδο πληροφορούμαστε ότι ο έτερος διεκδικητής της ανόδου πήρε την άνοδο άνευ αγώνα. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για την άνοδο και καλή πορεία στην Α2. ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!! Κάτι που δεν θα συμβεί την Κυριακή λόγω του ότι (ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ) η ομάδα της ΑΕ ΚΡΗΤΩΝ δήλωσε ότι δεν κατεβαίνει!!! Η πρώτη μας χρονιά στην επιστροφή του ΑΣΤΕΡΑ μας στα τοπικά πρωταθλήματα είναι απόλυτα επιτυχημένη. Παίκτες, προπονητής και διοίκηση αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την προσπάθεια που κάνουμε. Γιατί παίζουμε για την ιστορία μας, για το χωριό μας, για την αξιοπρέπειά μας. Όσο για το μέλλον με ταπεινότητα και δουλειά θα φέρουμε την ομάδα εκεί ψηλά που της αξίζει. Σχετικά με κάποιες λυκοφιλίες που μας προκύπτουν στην πορεία μας έχουμε να απαντήσουμε ότι έχει ο καιρός γυρίσματα…
Υ.Γ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΔΟΣ!!!
ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ!!!
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ ΠΟΡΟΣ