Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστέρας Τρίπολης: Τέλος ο Μεταξάς, νέος προπονητής ο Άκης Μάντζιος

Ένα γύρο και ένα παιχνίδι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος άντεξε ο Ηρακλής Μεταξάς στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης καθώς οι διοικούντες την Αρκαδική ομάδα μετά από συνάντηση που είχαν μαζί του αποφάσισαν να τερματίσουν την συνεργασία μαζί του με τον Άκη Μάντζιο να τον διαδέχεται στον πάγκο του Αστέρα 

Οι Αρκάδες είχαν προετοιμάσει το έδαφος και άμεσα έκλεισαν τον διάδοχό του, αφού ο Άκης Μάντζιος είναι αυτός που θα αναλάβει τις τύχες των Αρκάδων σε μια σεζόν που δεν κυλάει με τον επιθυμητό τρόπο. Μάλιστα σήμερα το απόγευμα αναμένεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τους Αρκάδες

Ποιος είναι ο Άκης Μάντζιος

Ο 53χρονος τεχνικός έχει προπονήσει στο παρελθόν ομάδες όπως οι Χαϊδάρι, Πανιώνιος, Θρασύβουλος, Κέρκυρα, Πανθρακικός, Απόλλων Σμύρνης και Αρης.

Στην τελευταία του δουλειά στους “κίτρινους” σε 66 ματς είχε 30 νίκες, 17 ισοπαλίες και 19 ήττες, με 71 γκλ ενεργητικό και 53 παθητικό.

Είναι λάτρης του 4-2-3-1 και του επιθετικού ποδοσφαίρου και στο πρόσωπό του οι διοικούντες την ομάδα βρήκαν τον κατάλληλο άνθρωπο για να δώσει στην ομάδα την εικόνα που της αρμόζει.