Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ασταμάτητη η Ομόνοια Καλλιθέας!

Η Ομόνοια Καλλιθέας έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και επιβλήθηκε 6-0 του Δία.

Οι νικητές δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο, ο οποίος παρατάχτηκε με αρκετές απουσίες και αυτό του στοίχισε.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν γρήγορα το προβάδισμα, καθώς μόλις στο 5’ ο Μπαντούνας με πέναλτι έκανε το 1-0, ενώ στο 20’ και πάλι από την… άσπρη βούλα, αλλά ο Γεωργαλής αυτή τη φορά, πέτυχε το 2-0. Οι νικητές δεν… κατέβασαν ταχύτητα και στο 33’ ο Μπαντούνας «χτύπησε» και πάλι για το 3-0.

Ούτε στην επανάληψη η Ομόνοια… έριξε ρυθμό και στο 53’ ο Μπουλούκας με ατομική ενέργεια σημείωσε το 4-0. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 67’ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο νεαρός Σαμπροβαλάκης στο 87’.

Ομόνοια Κ.: Κτιστάκης (78′ Δρακωνάκης), Μπαφάκης, Λιακάκης, Γεωργαλής (73’ Φραγκιαδάκης), Παρασύρης, Καραδάκης, Αξιώτης, Μπουλούκας, Μπαντούνας (73’ Διαλυνάς), Σαμπροβαλάκης, Πουλακάκης.

Δίας: Βασιλάκης, Ρουμελιώτης (70’ Κοκοσάλης), Σηφάκης, Βιτσαράς, Γουργούλας, Κατσιμπρής, Λεμονιάς, Πατσαδάκης (70’ Κουτσαυτάκης), Κεγιαδάκης, Πλεμμένος, Καναβάκης.