Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ασταμάτητος» ΠΑΟΚ με «killer» Μεμοτσέλα, 0-8 την Βόνη!

Ο ΠΑΟΚρουσώνας επέστρεψε με τον πιο εμφατικό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα έχοντας σε τρομερή μέρα τον Νίκο Μεμοτσέλα, ο οποίος υπέγραψε τη νίκη με 0-8 κόντρα στην Βόνη, με τον 26χρονο επιθετικό να σημειώνει πέντε τέρματα!

Το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη μπήκε δυνατά από το πρώτο ημίχρονο έχοντας μόνιμα το πόδι στο «γκάζι» μη αφήνοντας κανένα περιθώριο στον αντίπαλο.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Νίκος Μεταξάκης στο 7ο μόλις λεπτό, ενώ στο 10′ ανέλαβε δράση ο Μεμοτσέλα κάνοντας το 0-2. Στο 15′ πάλι ο σέντερ φορ των «ασπρόμαυρων» κατάφερε να βρει δίχτυα για το 0-3. Στο 30′ ήταν η σειρά του Τσατσάκη ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ κάνοντας το 0-4. Στο 36′ ο Μεμοτσέλα έφτασε στο χατ-τρικ για το 0-5, ενώ στο 42′ ο ίδιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-6. Στο 44′ οι Κρουσανιώτες κέρδισαν πέναλτι με τον Ανωγειανάκη να το αναλαμβάνει και φυσικά να ευστοχεί πετυχαίνοντας το 0-7 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε στο δεύτερο μέρος από εκεί που σταμάτησε στο πρώτο, με τον Μεμοτσέλα να γράφει το τελικό 0-8′ στο 47′. Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το 0-8 έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΝΗ (Απόστολος Παπακώστας): Πολυχρονάκης, Αλεξίου, Βερυκοκίδης(18′ Σκαρβελάκης), Παχάκης(18΄ Γριβάκης), Σταυρακάκης, Σφακιανάκης, Βλάχος, Δαγκωνάκης(53′ Στεφανάκης), Καλογερίδης(46′ Παπαγγελής), Μυρωδιάς, Παπακώστας

ΠΑΟΚ (Βασίλης Κρασανάκης): Λιουδάκης, Κανδηλάκης, Μαυροειδής, Σηφάκης(46′ Λιοδάκης), Στεφανάκης, Ανωγειανάκης(47′ Τσατσάκης Εμμ.), Παπαδιός, Τριάντης, Τσατσάκης Γ., Μεμοτσέλα, Μεταξάκης