Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστρονομικό σκορ και νίκη για την Φαιστό στον Ζαρό

Σε ένα φανταστικό σε θέαμα παιχνίδι η Φαιστός πήρε το ζητούμενο από την έδρα του Ζαρού, επικρατώντας με 3-6 και συνεχίζει την προσπάθεια της για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ξεκαρδάκης πάλευε μόνος του από πλευράς και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας πετύχει χατ-τρικ. Από την άλλη η Φαιστός είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα, με τους Γρηγοράκη, Μαυρίδη, Καρταλιανάκη να βρίσκουν τα αντίπαλα δίχτυα και τον Ζωγραφάκη δυστυχώς για εκείνον, αυτά της ομάδας του.

Η Φαιστός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε από το πρώτο δεκάλεπτο μόλις, να θέσει τις βάσεις για τη νίκη της στο σημερινό παιχνίδι.

Στο 5ο λεπτό του αγώνα, ο Γρηγοράκης ήταν εκείνος που έδωσε προβάδισμα στην Φαιστό, με τον Μαυρίδη να σκοράρει το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 9′.

Ο Ζαρός προσπάθησε να μπει ξανά στη διεκδίκηση του παιχνιδιού και κατάφερε να μειώσει με τον πρώτο του σκόρερ, Βασίλη Ξεκαρδάκη σε 1-2 στο 41′.

Mε άγρια ομορφιά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο της επανάληψης, με τον Γρηγοράκη να σκοράρει και πάλι, γράφοντας το 1-3 στο 52′, όμως άμεση ήταν η απάντηση του Ζαρού, ο οποίος μείωσε εκ νέου με τον Ξεκαρδάκη.

Στο 71′ ο Ζωγραφάκης στάθηκε άτυχος καθώς στην προσπάθεια του να απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του Ρωμανάκη, έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τον Μαυρίδη να πετυχαίνει το 2-5 στο 73′.

Στο 78′ ήταν η σειρά του Καρταλιανάκη ώστε να σκοράρει για το 2-6, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, ενώ ο Ξεκαρδάκης πετυχαίνοντας χατ-τρικ, διαμόρφωσε το τελικό 3-6 στο 90′.

Ζαρός (Φάνης Χαλκιαδάκης): Ρωμανάκης, Σαριδάκης, Καλεμάκης, Καπετανάκης, Αλμπαντάκης Ευ., Σαριδάκης Κ., Παπαδοβασιλάκης, Λυκούδης, Τζαγκαράκης, Αλμπαντάκης Β., Ξεκαρδάκης

Φαιστός (Γιάννης Νικολιδάκης): Σταυρουλάκης, Νικηφοράκης, Γρηγοράκης, Κιουμουρτζάκης, Σκαντζάκης, Παπαδάκης Στ., Παπαδάκης Γ., Παπαδάκης Γ.Μ., Νικολιδάκης, Άλλα