Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0: Πετάει… με στόχο την εξάδα η ομάδα του Περιστερίου

Ο Ατρόμητος στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής ήταν ανώτερος από την Κηφισιά σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου και επικράτησε με 3-0 με την ομάδα του Σάσα Ίλιτς να έχει τρεις διαφορετικούς σκόρερ και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Με το τρίποντο αυτό οι γηπεδούχοι που πλέον μετράνε οκτώ σερί ματς χωρίς να χάσουν βρέθηκαν πιο κοντά στην 6η θέση που οδηγεί στα playoffs στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Από την άλλη η Κηφισιά που έκανε αστεία λάθη στη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε παρά μόνο με κάποιες εξαιρέσεις να απειλήσει την εστία του Τσιντώτα.

Οι δύο ομάδες μπορεί να είχαν τις ίδιες τελικές στο ματς, από 13, αλλά ο Ατρόμητος τις 7 εξ αυτών τις έστειλε στην εστία και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ ενώ την ίδια ώρα η ομάδα του Νίλσεν είχε μόνο τρεις τελικές προς το τέρμα του Τσιντώτα και δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά ορμητικά στο ματς. Έκαναν τη μία τελική μετά την άλλη, με τον Αναγνωστόπουλο στα πρώτα έξι λεπτά να έχει τρεις σωτήριες επεμβάσεις. Στο 8′ όμως ο Γιουμπιτάνα βρέθηκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, υποδέχτηκε τη μπάλα, έκανε το κοντρόλ και μια ντρίμπλα και νίκησε τον γκολκίπερ της Κηφισιάς για το 1-0.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να απειλεί στο πρώτο κομμάτι του αγώνα χωρίς όμως να μπορεί να πετύχει ένα δεύτερο γκολ για να “κλειδώσει” από νωρίς τη νίκη επί της Κηφισιάς. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να απειλούν μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά και να πατάνε στην περιοχή του Τσιντώντα αλλά ήταν άστοχοι.

Η Κηφισιά μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, είχε τρεις τελικές στις οποίες θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Ματέους Σάντος εκφραστή αλλά αντί για το 1-1 έγινε το 2-0. Ο Ατρόμητος κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 56′ μετά από ένα παιδαριώδες λάθος της Κηφισιάς. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ εκτός περιοχής.

Ο Βαλένσια το εκτέλεσε γρήγορα και ενώ οι παίκτες της Κηφισιάς διαμαρτύρονταν και δεν είχαν σταθεί μπροστά από τη μπάλα. Ο Γιουμπιτάνα έγινε κάτοχος της, έδωσε δίπλα στον αφύλακτο Κουέν, ο οποίος πλάσαρε για το 2-0 της ομάδας του Περιστερίου.

Η ομάδα του Νίλσεν προσπάθησε να βρει ένα γκολ για να μπει ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα αλλά άφηνε αρκετά κενά στην άμυνα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ένα εξ αυτών και σε μια γρήγορη αντεπίθεση στο 80′ ο Βέργος που είχε περάσει ως αλλαγή πλάσαρε για το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Αθανασίου, Ιμερέκοφ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Γκονζάλες (76′ Έρλινγκμαρκ), Φριντιγιόνσον (68′ Κουντέ), Γιουμπιτάνα (82′ Ντιρκς), Κουέν, Αντζιέλσκι (68′ Βέργος), Βαλένσια (76′ Τζοβάρας).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Μασούρας, Ιπαλίμπο (63′ Μπιφουμά), Παπασάββας (77′ Πέιος), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπόσα (85′ Κλωναρίδης), Αντερέγκεν (63′ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77′ Τετέι).

Πηγή: Sport24