Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγκάλιασε την παραμονή του στη Γ΄Εθνική ο ΠΟΑ με διπλό επί του Ατρομήτου Πειραιά (0-2)

“Αγκαλιά” με την παραμονή του στη Γ΄Εθνική κατηγορία είναι ο ΠΟΑ από την Κυριακή το απόγευμα μετά τη νίκη που σημείωσε με 0-2 στον Πειραιά επί του Ατρομήτου στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. 

Ο ΠΟΑ χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα ταχύτητα καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο χάρη στα τέρματα του Μέμμου στο 5΄με πλασέ και του Ζέλιου στο 28΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ είχε και χαμένο πέναλτι στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 70΄με τον Μέμμο με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να αποκρούει την εσχάτη των ποινών.

Το ματς 

Ο ΠΟΑ έδειξε από πολύ νωρίς ότι είναι ανώτερη ομάδα από τον ουραγό Ατρόμητο Πειραιά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 5΄με τον Μέμμο να κάνει το 0-1 με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ.

Αν και άνοιξε νωρίς το σκορ ο ΠΟΑ στη συνέχεια του ματς δεν κατάφερε άμεσα να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα το οποίο τελικά ήρθε στο 28΄με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζέλιου να καταλήγει στα δίχτυα του Γκιμούση.

Στη συνέχεια ο Γιακουμάκης ήταν αυτός που από πλευράς ΠΟΑ άγγιξε το 0-3 στο 38΄με το σουτ του όμως να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Ατρόμητου Πειραιά.

Με το 0-2 υπέρ του ΠΟΑ από το πρώτο ημίχρονο ήταν λογικό να πέσει κάπως ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος με τον ΠΟΑ πάντως να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να τριπλασιάσει τα τέρματα του στο 70΄με τον Μέμμο να εκτελεί πέναλτι αλλά τον τερματοφύλακα Γκιμούση να το αποκρούει με το 0-2 να παραμένει.

Μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι στο σκορ με τον ΠΟΑ να παίρνει μια πολύτιμη νίκη με 0-2 και να “αγκαλιάζει” ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία τρεις στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ατρόμητος Π. :Γκιμούσης, Ατσαβές, Μαρκούσης, Ρηγόπουλος, Σταθακόπουλος, Τσάκα, Ζορμπάς, Λέλος, Σανσαρόγλου, Μούκα, Μπιλικαΐδης

ΠΟΑ: Καβουσάκης, Λουμπάκης (46΄Γωνιανάκης), Δαμιανάκης, Νάτος, Ζέλιος (60΄Καλλέργης), Κερμενίδης (60΄Μπέης), Βοργιάς, Αργκιλέσι, Μέμμος, Νύκταρης (35΄Παχής) , Γιακουμάκης (60΄Καλαϊτζάκης)