Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυτή είναι η χώρα που κάνει έρανο για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο!

Το Πράσινο Ακρωτήρι είναι διατεθειμένο να κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο και για αυτό το λόγο μετέβη στις ΗΠΑ προκειμένου να διοργανώσει έρανο ώστε να μαζέψει χρήματα για το ταξίδι.

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει το Πράσινο Ακρωτήρι, γεγονός που δυσχεραίνει την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια πολύ μικρή χώρα 600.000 κάτοικων, η οποία είναι και η μικρότερη πληθυσμιακά που θα λάβει μέρος στο Mundobasket 2023.

Όπως, λοιπόν, έγινε γνωστό το Πράσινο Ακρωτήρι μετέβη τις τελευταίες μέρες στις ΗΠΑ, έχοντας ως… αποστολή να συγκεντρώσει χρήματα που θα το βοηθήσουν να ταξιδέψει στην Ιαπωνία.

Συγκεκριμένα η αποστολή της Εθνικής βρίσκεται στην Βοστώνη και δημιούργησε έναν έρανο με σκοπό να συμβάλουν οι κάτοικοι της Μασαχουσέτης για να μπορέσει να βρεθεί η ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ομάδα θα βρίσκεται στις ΗΠΑ από τις 13 Αυγούστου έως τις 18 Αυγούστου, όπου θα πραγματοποιηθούν πολλές κοινοτικές εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής, το Πράσινο Ακρωτήρι θα παίξει με το Πανεπιστήμιο του Μπρίτζγουοτερ, το οποίο έχει στενούς δεσμούς με την κυβέρνηση της χώρας.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Έντι Ταβάρες βρίσκεται στον 6ο όμιλο, που θα λάβει χώρα στην Οκινάουα μαζί με την τη Σλοβενία, τη Γεωργία και τη Βενεζουέλα.

Πηγή: sdna.gr