Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αφαίρεση 10 βαθμών από τον Δωριέα – Κατακυρώθηκαν υπέρ Ελπίδων και Κόρακα τα παιχνίδια

Η ΕΠΣΗ κατακύρωσε σε Ελπίδες και Κόρακα τα παιχνίδια με τον Δωριέα, επιβάλλοντας παράλληλα στην ομάδα του Καστελίου ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και 10 από το επόμενο.

Όπως αναμενόταν η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, θεώρησε υπαίτια της μη διεξαγωγής των αγώνων Ελπίδες – Δωριέας για το Κύπελλο ΕΠΣΗ και Κόρακας – Δωριέας για την Β1 ΕΠΣΗ, την ομάδα του Καστελίου, αφαιρώντας της συνολικά 10 βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα όπως προβλέπει ο νέος ΚΑΠ αλλά και 10 από το επόμενο, ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 200 ευρώ για τις παραβάσεις.

Η ανακοίνωση

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ : ΚΟΡΑΚΑΣ -ΔΩΡΙΕΑΣ         

ΘΕΜΑ : ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ 

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής  της Ε.Π.Σ.Η. με  αριθμό Πρακτικού 1/18.10.2023 ο αγώνας της 04/10/2023 ΚΟΡΑΚΑΣ-ΔΩΡΙΕΑΣ , ο οποίος ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ με υπαιτιότητα του Σωματείου ΔΩΡΙΕΑ, (ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ),  ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με σκορ 0-3  υπέρ του Σωματείου ΚΟΡΑΚΑ, επιβάλλεται  στο Σωματείο του ΔΩΡΙΕΑ  χρηματικό πρόστιμο 100€ και τιμωρία με αφαίρεση πέντε (-5) από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται καθώς και επίσης (-5) από το πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί άρθρο 17 παρ. 2 του ΚΑΠ.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: ΕΛΠΙΔΕΣ-ΔΩΡΙΕΑΣ         

ΘΕΜΑ : ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ 

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής  της Ε.Π.Σ.Η. με  αριθμό Πρακτικού 1/18.10.2023 ο αγώνας της 04/10/2023 ΕΛΠΙΔΕΣ-ΔΩΡΙΕΑΣ , ο οποίος ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ με υπαιτιότητα του Σωματείου ΔΩΡΙΕΑ, (ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ),  ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με σκορ 0-3  υπέρ του Σωματείου των ΕΛΠΙΔΩΝ, επιβάλλεται  στο Σωματείο του ΔΩΡΙΕΑ  χρηματικό πρόστιμο 100€ και τιμωρία με αφαίρεση πέντε (-5) από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται καθώς και επίσης (-5) από το πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί άρθρο 17 παρ. 2 του ΚΑΠ.-