Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Αφυπνίστηκε» στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιος Δημήτριος, 1-4 τον ΠΟΗ

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε το μεσημέρι της Κυριακής από το γήπεδο Πανεπιστημίου – Περιφέρειας ο Άγιος Δημήτριος, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-4 του ΠΟΗ με ανατροπή!

Το πρώτο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους οι οποίοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και είχαν 3-4 ευκαιρίες με τους Τιγκίρη, Ποταμιανάκη ενώ στο 15′ ο Πρωτοπαπαδάκης με διαγώνιο ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Ο ΠΟΗ προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά μετά το 25′ άρχισε να αφυπνίζεται η ομάδα του Αγίου Δημητρίου έχοντας ευκαιρίες με Παπαδάκη και Βαρούχα. Τελικά στο 32′ ο Παπαδάκης μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Σταμπούλο με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Χανιωτάκη να δείχνει την άσπρη βούλα. Μία απόφαση βέβαια που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς ΠΟΗ. Ο Παπαδάκης που κέρδισε το πέναλτι ανέλαβε και την εκτέλεση κάνοντας το 1-1 στο 34′. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ 1-1 ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Μετά την ανάπαυλα ο Άγιος Δημήτριος έγινε κυρίαρχος της αναμέτρησης και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Στο 60′ ο Χριστοφής έβαλε μπροστά στο σκορ τους Μαλεβιζιώτες, ενώ στο 67′ ο Βαρούχας σημείωσε το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 80ο λεπτό με σκόρερ τον Παπαδάκη, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι. Μάλιστα το συγκρότημα των Τζιώτη-Ντουλάκη είχε δυο δοκάρια στο ματς με τους Μιχαηλίδη και Παπαδάκη.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΗ: Γεναράκης (43′ λ.τρ. Αϊβάζης), Γιαννακουδάκης (65′ Κουκουράκης), Κορνελάκης, Τσαγκαράκης, Ποταμιανάκης, Σταμπούλος, Πρωτοπαπαδάκης, Τιγκίρης (65′ Σταθάκης), Τζιρίτας (65′ Βελίνης), Φουντουλάκης, Λιδοργινάκης

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Καφετζάκης, Κέσκος (44′ Γερομαρκάκης), Σαλούστρος, Χριστοφής, Χουδετσανάκης, Γωνιανάκης (60′ Φανιουδάκης), Μπελαδάκης (75′ Μανουσάκης), Μιχαηλίδης, Παπαδάκης, Μανιαδής, Βαρούχας