Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Α. Σταθόπουλος: “Να μπούμε σε μια σταθερότητα καλών αποτελεσμάτων”

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ αλλά και την συνέχεια στον Νότιο Όμιλο της Super League 2 μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ο επιθετικός της Επισκοπής, Αντώνης Σταθόπουλος.

Ακολουθούν η ενημέρωση της ΠΑΕ Επισκοπή:

Για το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ αλλά και για ένα νέο ξεκίνημα έκανε λόγο ο σέντερ φορ της ομάδα μας, Αντώνης Σταθόπουλος. Ο 25χρονος επιθετικός, στη δεύτερη χρονιά που βρίσκεται στην Επισκοπή, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχή εφόσον υπάρχει υγεία και πίστη για να βρει η ομάδα μια αγωνιστική σταθερότητα…

“Το πιο σημαντικό απ’ όλα τα αγαθά είναι η υγεία. Πρέπει να έχουμε υγεία για να πορευόμαστε στη ζωή μας.
Πραγματικά, εύχομαι να είμαστε υγιείς όλοι. Συμπαίκτες και αντίπαλοι για να μπορούμε να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε και μέσα στο 2023.
Όσον αφορά τον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ, είναι δεδομένο ότι χρειάζεται προσοχή σε κάθε φάση. Εμείς έχουμε περιέλθει σε μια βαθμολογική κατάσταση η οποία θεωρώ ότι δεν μας αξίζει βάσει της εικόνας που έχουμε παρουσιάσει.
Γι’ αυτό θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα από το συγκεκριμένο ματς. Υπάρχει καλή διάθεση, έχουμε καλούς παίκτες και ελπίζω να μπούμε σε μια σταθερότητα που θα μας οδηγήσει πιο ψηλά.

Για το γκολ που λείπει επιθετικά από την ομάδα μας… “Το γκολ το θέλουμε όλοι και πράγματι, όπως λέει κι ο κοόυτς πρέπει να γίνουμε πιο απλοί για να φτάσουμε σ’ αυτό.
Υπάρχουν παιδιά που επιστρέφουν στην βασική ενδεκάδα και που θα μας βοηθήσουν.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό από το περσινό. Δεν υπάρχουν κακές ή με μεγάλες ελλείψεις ομάδες. Το βλέπουμε στα δικά μας παιγνίδια και το βλέπουμε και από τα σκορ που δεν έχουν μεγάλες διαφορές.”

Ον/νυμο: Αντώνης Σταθόπουλος

Ημ. γέννησης: 23/2/1998

Τόπος γέννησης: Φιλιατρά Καλαμάτας

Ύψος: 1.85μ.

Θέση: Φορ

Πόδι: Δεξί

Αρ. φανέλας: 9