Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Α1 ΕΠΣΗ: Αμυντικοί που «πυροβολούν» σαν σέντερ φορ!

Τι και αν αγωνίζονται σε θέσεις του χώρου της άμυνας… υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν αρκετά συχνά.

Ο λόγος για τον στόπερ του ΠΟΑ Μπάμπη Δαμιανάκη και τον αριστερό μπακ της ΑΕΚατσαμπά Νικήτα Ντελία, οι οποίοι δεν βρίσκουν απλώς δίχτυα αλλά… «πυροβολούν»!

Ο Δαμιανάκης έχει καταφέρει να πετύχει 10 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, ένας αριθμός τερμάτων που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε από κεντρικό αμυντικό, όμως ο 27χρονος Ηρακλειώτης προωθείται στις στημένες φάσεις και έχει αποδείξει ότι είναι αρκετά ικανός στο ψηλό παιχνίδι πετυχαίνοντας αρκετά γκολ με το κεφάλι. 

Από την άλλη πλευρά ο 30χρονος μπακ της ΑΕΚ έχει 9 τέρματα, αναλαμβάνοντας αρκετά συχνά τις εκτελέσεις πέναλτι της ομάδας του αλλά σκοράρει και σε κανονική ροή παιχνιδιού καθώς πατάει αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή. 

Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές όπως ο Γιάννης Ξημεράκης του Ρούβα, ο οποίος είναι στόπερ και έχει σημειώσει 6 τέρματα, ο Νίκος Λουμπάκης του ΠΟΑ έχει σημειώσει 5 γκολ, ο Μανώλης Κανδηλάκης του ΠΑΟΚρουσώνα έχει 4 γκολ και ο Νίκος Σηφάκης (επίσης του ΠΑΟΚρουσώνα) έχει 3 γκολ.