Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Α2 ΕΠΣΗ 1ος Όμιλος: Η δυάδα κορυφής που πηγαίνει “χέρι-χέρι” και οι… υποσχέσεις για μετά τις γιορτές!

Δύο ομάδες πήραν μαζί τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και υπόσχονται πολλά για την συνέχεια στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ

Θρίαμβος Αναλήψεως και Ζαρός ή αν προτιμάτε Ζαρός και Θρίαμβος Αναλήψεως είναι παρέα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ με την διακοπή των εορτών να βρίσκει τους δύο μονομάχους χέρι-χέρι και να αφήνει πολλές υποσχέσεις εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος για το έχουμε να δούμε σε αυτή την φοβερή μάχη για την πρωτιά και την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ!

Μπορεί στο μεταξύ τους ντέρμπι η Ανάληψη να έφυγε νικήτρια από το γήπεδο της με σκορ 1-0, όμως την αμέσως επόμενη αγωνιστική είδε και πάλι τον Ζαρό να την πιάνει στην κορυφή καθώς ηττήθηκε από το Άλογο Μαλεβιζίου με σκορ 1-0 εκτός έδρας και ο άμεσος αντίπαλος της για την πρωτιά επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα του μεταξύ τους ντέρμπι και έτσι συνέχισαν να πορεύονται μαζί.

Δύο σωματεία που από την αρχή έδειξαν ότι θα ξεχωρίσουν στον όμιλο και δεν αφήνουν με τίποτα την πρώτη θέση αμαχητί.

 Απολογισμός αμφότερων λοιπόν 30 βαθμοί σε 11 ματς με 10 νίκες και μία ήττα και χωρίς φυσικά ισοπαλία.

Μέχρι και στα γκολ δεν απέχουν πολύ με την Ανάληψη να έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και απολογισμό τερμάτων 40-3 δηλαδή +37, ενώ ο Ζαρός έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 42-7 δηλαδή +35.

Επτά αγωνιστικές θα δούμε τον νέο χρόνο στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα με την 16η να κρύβει και το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ τους στην έδρα του Ζαρού αυτή την φορά ένα ματς που αναμένεται λίγο πολύ να κρίνει και την πρωτιά άμα συνεχίσουν οι δύο ομάδες σε τέτοιους ρυθμούς και στα υπόλοιπα παιχνίδια της.

Οι υποσχέσεις βάσει εικόνας τους είναι πολλές για μία συναρπαστική μάχη μέχρι τέλους, όπου ο νικητής θα κριθεί στο… νήμα τώρα αυτό που μένει να δούμε είναι ποιος θα κόψει πρώτος την… κορδέλα του τερματισμού!