Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βαθμός «χρυσάφι» για τον ΠΟΗ στην έδρα του Λίντο

Λίντο και ΠΟΗ έμειναν στο «μηδέν» μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ο ΠΟΗ ήταν αυτός που “καιγόταν” περισσότερο βαθμούς και κατάφερε να αποσπάσει έναν και μάλιστα πολύτιμο, στην έξοδο του στο Λίντο, μετά το 0-0 με την ομώνυμη ομάδα.

Λίγες καλές στιγμές στο παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις δικές του στο πρώτο διάστημα του αγώνα με τους Μιζίρι και Χότζα, ενώ στη συνέχεια το Λίντο πήρε τη σκυτάλη απειλώντας με τον Μαυρή που ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων του.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε σαφώς λιγότερες ευκαιρίες από τους δύο αντιπάλους, με τον ΠΟΗ να επιλέγει να διαφυλάξει τα μετόπισθεν του και εφόσον του δινόταν η ευκαιρία σε κάποια κόντρα επίθεση και να βρει με αυτό τον τρόπο το γκολ.

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο διάστημα έφτασαν ουκ ολίγες φορές κοντά στο γκολ, με τους νεοεισλθόντες Φρέσκο και Μουζουράκη αλλά και τον Μαυρή να βρίσκουν δοκάρι στις προσπάθειες τους.

Λίντο (Κώστας Φιλοξενίδης): Ντάγκινης Χ., Ντάγκινης Δ., Γιακουμάκης, Αδαμάκης, Καρακωνσταντάκης, Παχυγιαννάκης (65′ Δασκαλάκης), Τζιράκης (65′ Παπάζογλου), Ζουραράκης (65′ Μουζουράκης), Προβυδάκης (65′ Φρέσκος), Μαυρής, Βαρδάκης

ΠΟΗ (Χρήστος Μουρτζάκης): Τσαλαπατάνης, Βασιλάκης, Μυζίρι, Σελαμάι, Φουντουλάκης, Τσαγκαράκης, Χαϊντίνι (85′ Γιαννόπουλος), Τιγκίρης, Σταμπούλος (65′ Φουκαράκης), Χότζα (85′ Γραμματικάκης), Τζιρίτας