Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βαρδάκης και μεταγραφές γύρισαν τον διακόπτη στη Χερσόνησο που πλέον κοιτάει ψηλά!

Το εντυπωσιακό ντεμαράζ της Χερσονήσου «Palmera Beach» συνεχίζεται και σε αυτό έχει τεράστια συμβολή ο κόουτς της, Άγγελος Βαρδάκης, αλλά και οι ποιοτικές προσθήκες του Ιανουαρίου.

Περίπου 1,5 μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο έμπειρος προπονητής έχει καταφέρει να γυρίσει τον διακόπτη στην ομάδα του Λιμανιού, η οποία είδε ένα μεγάλο κομμάτι του ρόστερ της, να αποχωρεί την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως με σωστές κινήσεις και χωρίς να πανικοβάλλεται έφτιαξε όπως αποδεικνύει και ο βαθμολογικός πίνακας την δεδομένη στιγμή, ένα καλύτερο σύνολο.

Σε μία κρίσιμη καμπή για τον σύλλογο, η νέα διοίκηση της ομάδας πήρε σωστές αποφάσεις και παρά την απειρία, έδειξε ότι είναι ικανή για να φέρει εις πέρας το έργο που έχει αναλάβει. Να εξελίξει δηλαδή και να φέρει ξανά μνήμες του παρελθόντος στην Χερσόνησο.

Σε δηλώσεις που είχε παραχωρήσει στο Primesport.gr ο Άγγελος Βαρδάκης έκανε λόγο για λεπτομέρειες που πρέπει να φτιαχτούν, για την ομάδα του, την οποία χαρακτήρισε ποιοτική και ταλαντούχα.

Αν κρίνει κανείς από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, οι λεπτομέρειες αυτές όχι απλά έχουν φτιαχτεί, αλλά έχουν τελειοποιηθεί σε ένα βαθμό με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Καθόλου άσχημα για μία ομάδα, που μερικές εβδομάδες πριν «φλέρταρε» με τον υποβιβασμό, έχοντας 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι μεταγραφές έχουν βοηθήσει στο έπακρον την Χερσόνησο «Palmera Beach» που μπορεί πλέον να χαμογελά ξανά και με τη φόρα που έχει πάρει να αναπροσαρμόσει τους στόχους της και να ψάξει κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος.

Μάνος Ξυλούρης, Γιώργος Μαυρής και Κλόντι Χατζιάι με την εμπειρία και την ικανότητα τους, έβαλαν στοιχεία που έλειπαν στο παιχνίδι της ομάδας του Λιμανιού και αυτό φαίνεται εντός των τεσσάρων γραμμών, όπου είναι και ο καθρέφτης όλων.