Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Φιλοξενίδη

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Φιλοξενίδη.

Ο ικανός προπονητής του Λίντο, θρηνεί τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας, η οποία έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας στον πένθος την οικογένεια του.

Τα συλλυπητήρια τους εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης η ομάδα του, το Λίντο καθώς και ο Σύνδεσμός Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου.

Οι ανακοινώσεις:

ΛΙΝΤΟ

«O ΑΣ Λίντο και ολόκληρη η οικογένεια του Λίντο εύχονται στον προπονητή μας Κώστα Φιλοξενίδη τα πιο θερμά συλληπητήρια για την απώλεια της μητέρας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα.»
 
Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου
 
«Ο σύνδεσμος μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στο μέλος και φίλο του συνδέσμου μας, Κώστα Φιλοξενίδη για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Αιωνία η μνήμη της.»
 
ΕΠΣΗ
 
«Η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή της ομάδας του Λίντο, Κώστα Φιλοξενίδη, για τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας. Ο Θεός να την αναπαύσει…»
 

Η συντακτική ομάδα του Primesport.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον καλό φίλο, Κώστα Φιλοξενίδη για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας, όπως και στους οικείους της. Να έχετε κουράγιο και δύναμη.