Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βιτσαράς στο Primesport.gr: «Να λύσουμε το γηπεδικό και… να δούμε την ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί ξανά»

Ο νέος αντιπρόεδρος της ΑΕΚ «Παπαδάκης Κ. Κατασκευαστική» μίλησε στο Primesport.gr όπου ανέφερε τους στόχους που έχει στα νέα του καθήκοντα στο προσφυγικό σωματείο.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Βιτσαρά ο οποίος ανέφερε ότι το πρώτο βασικό του μέλημα είναι να βοηθήσει στο να λυθεί το γηπεδικό πρόβλημα της ΑΕΚατσαμπά ενώ τόνισε ότι θέλει να δει την ομάδα να πρωταγωνιστεί ξανά!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στο Δ.Σ της ΑΕ Κατσαμπά, βρίσκονται αρκετοί φίλοι μου και τον τελευταίο καιρό έγιναν πολλές συζητήσεις από την έκβαση των οποίων έγινε μεγαλύτερη η επιθυμία μου να ενταχθώ στο συμβούλιο της ομάδας. Σημαντικότερο ρόλο για να πω το “ναι” έπαιξε η φιλία που έχω με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, τον Γιάννη Μαστροκυριακάκη, τον οποίο εκτιμώ πολύ, τόσο σαν άνθρωπο, όσο και ως παράγοντα, αλλά και η φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο, την οποία συμμερίζομαι σε απόλυτο βαθμό.

Πρώτο και βασικό μέλημα μου, ως αντιπρόεδρος είναι να βοηθήσω να δοθεί λύση στο γηπεδικό. Είναι το μείζον ζήτημα που αφορά τον οργανισμό ΑΕ Κατσαμπά, ο οποίος σε λίγους μήνες θα κλείσει 70 χρόνια ιστορίας, σε υψηλό επίπεδο και θεωρώ αδιανόητο όλο αυτό που συμβαίνει. Η ομάδα αλλά και η Ακαδημία της που απαριθμούσε 80 παιδιά, είναι σε καθεστώς αναστολής και έχουμε αναγκαστεί να βρισκόμαστε συνεχώς σε διαδικασία αναζήτησης για την στέγαση των ονείρων μας. Εφόσον αυτό το μεγάλο πρόβλημα λυθεί, θα μπορούμε πλέον με αξιώσεις να συζητήσουμε για ένα καλύτερο αύριο για την ΑΕ Κατσαμπά και γιατί όχι η ομάδα να βάλει ξανά πρωταγωνιστικούς στόχους».