Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Βουνό» τα προβλήματα στις Μοίρες – Οι δηλώσεις του Χρ. Ορφανουδάκη

Με ένα… κάρο προβλήματα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην έδρα της η ΑΕ Μοιρών.

Πονοκέφαλος οι τραυματισμοί για τον Χρήστο Ορφανουδάκη, ο οποίος θα χρειάζεται να βγάλει… λαγούς από το καπέλο του ώστε να καλύψει τις απουσίες που προέκυψαν.

Συγκεκριμένα για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕ Κατσαμπά, δεν υπολογίζονται οι Πηρουνάκης, Ηλιάκης, Καρταλιανάκης, Μεντουδάκης και Χαλκιαδάκης, ενώ ο νεαρός κόουτς θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι οι Τσακάνι και Κιόρρι, ενώ σε αυτούς προστίθεται κι ο Ζαχαρίας Κυριακάκης που δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Χρήστος Ορφανουδάκης μιλώντας στο Primesport.gr έκανε λόγο για μία δύσκολη εβδομάδα που πέρασε για το σύνολο του, κάτι που δεν διαφοροποιήθηκε σε αυτή που διανύουμε και τόνισε πως στόχος για τις Μοίρες είναι παρά τις απουσίες να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από το παιχνίδι του Σαββάτου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Ορφανουδάκης στο Primesport.gr

«Είχαμε μπροστά μας μια δύσκολη βδομάδα που πέρασε και συνεχίζουμε να διανύουμε άλλη μια δύσκολη βδομάδα όσον αφορά τους τραυματισμούς. Στόχο είχαμε την καλή εικόνα και να διεκδικούμε σε κάθε ματς βαθμούς. Με πολλή προσοχή θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ που είναι μια καλή ομάδα. Ζητούμενο για εμάς πάλι θα είναι η καλή εικόνα παρά τους τραυματισμούς και μέσα από την απόδοση μας να πάρουμε ότι μπορούμε από το παιχνίδι»