Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βροχή από γκολ στο Τύλισος – Δαμάστα

Ένα δυνατό φιλικό πραγματοποιήθηκε απόψε ανάμεσα στη γηπεδούχο Τύλισο και τη Δαμάστα με το συγκρότημα του Λυκούδη να επικρατεί με το ευρύ 2-5.

Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους του ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα εν αναμονή για το τι μέλλει γενέσθαι με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το σκόρ άνοιξε στο 24′ για τους φιλοξενούμενους ο Γιώργος Κλαπάκης με δυνατό συρτό σούτ αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Τσαχάκη και έγραψε το 0-1 .

Στο 27’ο Βαγγέλι σούταρε δυνατά με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ όμως στο 30′ ο μεσοεπιθετικός της Τυλίσου σημάδεψε σωστά και ισοφάρισε 1-1 για την Τύλισο.

Στο 35′ ο Ελευθεράκης βγήκε τετ α τετ και το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια ο Δομοσίδης και στο επόμενο λεπτό ξανά ο Ελευθεράκης εκμεταλεύτηκε την λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα και με σουτ από την γωνιά της μεγάλης περιοχής , η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στο δίχτυα για το 2-1 για τους γηπεδούχους .

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κλαπάκης με σουτ από πλάγια θέση ισοφάρισε 2-2 για τη Δαμάστα.

Στο 60′ ο Βατσινάς με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά τη Δαμάστα στο σκορ 2-3 .

Στο 75′ ο Στρατηγάκης με έξοχη προσπάθεια από αριστερά σέντραρε και ο Τζουβάρας με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-4 .

Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα της λήξης σε αντεπίθεση της Δαμάστας υπό δοκιμή αλλοδαπός ποδοσφαιριστής με ωραία προσπάθεια και σουτ μέσα από της περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Δαμάστα:Δομοσίδης,Χαραλαμπάκης,Κοκορέλιας,Μαρκάκης,Πεταλάκης,Λυκούδης,Κόκκινος,Κλαπάκης,Τζουβάρας,Ταμπάκης, Βατσινάς

Τύλισσος:Τσαχάκης,Μαματζάκης,Ξυλούρης,Μοντεστό,Αργυρούδης,Ταβουλαρέας,Μανιαδάκης,Μανιούδης,Βαγγέλι, Μιχελουδάκης, Ελευθεράκης

Έπαιξαν και οι : Μαλινδρέτος,Αμαραντίδης ,Σπινθουράκης ,Λυγεράκης

πηγή fonimaleviziou